Пост на кој сте се изнасмеале

Новоотворена тема „predlog za brag“ :D

Dajte nekoj interesen predlog za zaprosuvanje ako ima nekoj nekakva ideja dobra moze da spodele ???

На 21ви декември однеси ја на Емирејтс Стадионот за заедно да го гледате дербито против Манчестер Сити, и во моментот кога Жиру ќе го постигне третиот гол за хет трик побарај ја за жена. Нема теорија да каже не.

Читанка/Буквар за трето одделение?

Она знаеш демек подароков е за нашите идни деца, да бидат писмени и начитани.

не си ти за женење. ќе треба да се потпишуваш во матично, проблеми таму ќе имаш

Znam deka naslovo mi e greska haha samo neznam da si go smenam uste ko go napisa znam ama pravo post postavi i neznam da go smenam :)

Кратко и едноставно, пиши и порака: Sagaz da ze omasiz sa mene ???

Дали ќе има нов butt-hurt лик со двојни/тројни/n-ти акаунти? :vrtioci:

Не го нервирај, оти следи гифот со главата пикната во газот, и обвинене за когнитивна дисонанца.

Не го нервирај, оти следи гифот со главата пикната во газот, и обвинене за когнитивна дисонанца.

Остај го, на Jimmy Fallon ќе му пише дека е неправедно третиран на форумоф.

Ццц... се собрала баграта. :rolleyes:
Ние сме истите коишто ти ставаат флуор у вода и жива во вакцините, а кралицата на Англија којашто воедно е рептил, е нашиот врховен командант. Многу знаеш и сеа сакаме да те праиме будала за твојот глас да не допре до многу заблудени луѓе и да не ги Разбудиш. На страна од тоа што ја и Ставро сме геј пар и цело време ја протињаме хомосексуалната пропаганда низ мала врата, пропаганда првично создадена од зионистите за да ја контролираат популацијата.

ја и Ставро сме геј пар...
Мене ова најмногу ми падна во очи. Кажи нешто повеќе, те молам...
bf729-MJ_Popcorn.gif

Деца да не напрајте од играчка плачка! Кај нервози дома, бебето плачи по цел ден, посебно ноќе, уште тука нервози му/и фалат. Ќе дојди Dominus/domina и ќе ја реши ситуацијата за 2 мин нормално се знае во чија корист.

Заради овој Ванлок само еднаш пишав во темата за Украина, може има и две години, пишав таму што имав да пишам и Путин дркаџиите ми опашија бан од една недела. Од тогаш го нејќам. И тука ќе престанам да пишувам, оти пак ќе кркам бан. :)

:facepalm: Туѓ срам ме фати од Ванлок, но изгледа до мене е...

Глеј, ова може да иде во два можни правци.

опција 1
I_3a7a95_436520.jpg

опција 2
ilikewhere-meme-generator-i-like-where-this-thread-is-going-3c675a.jpg
[DOUBLEPOST=1447022888][/DOUBLEPOST]
Заради овој Ванлок само еднаш пишав во темата за Украина, може има и две години, пишав таму што имав да пишам и Путин дркаџиите ми опашија бан од една недела. Од тогаш го нејќам. И тука ќе престанам да пишувам, оти пак ќе кркам бан. :)
:facepalm: Туѓ срам ме фати од Ванлок, но изгледа до мене е...

Шо не ми отворите фан пејџ, за да разменувате искуства? :)

Кога си сам и нема никој покрај тебе
Не се растажувај и земи си кебе
Укуцај кајгана форум и љубовни проблеми
Лапај ја бачко нема тука дилеми!

Нуториус Клипче Смалс
:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom