Пост на кој сте се изнасмеале

:pos:stop it - I’m gonna pee :vozbud:
Capture.JPG

2004 не е стара работа... а опериран сум и 2009, сосем друг приод, а посложена ситуација ми беше...
.. и дискутирајте на стручна основа , не на рекла казала...

Мозокот ти го извадија 2004 или 2009?

2004 констатирале дека нема што да се вади.

Па, на пример, малолетник не може да биде пратеник, т.е. да учествува во донесување на закони.
Ама што Мурињо си го турил за слика, а не Пандев или Хаџиевски... јасно ми е.

Многу битен и релевантен факт у конкретната тема на дискусија.

Не ли ти е срам @true blue што си го турил тој португалецот од курвата вавилонска европа, наместо како секој вистински македонец да го ставиш на аватар најдобриот голгетер у европските наптреварување, Никола Ил Гранде Феномено Груевски No.9.

Еми, кога истиот соговорник дава слични коментари за мене, што да му одговориш. Кога не дискутира за темата.

Ги преживуваме сезоните од пред 5-6 години.Очекувам идното лето срањели и чмарота да ги шитнат и Погба,Барѕаљи,Кјелини,Дибала,Кедира и Маркизио ако му пишат зимово на дедо мраз дека сакаат да си идат од Јуве пошо нели ние никој со сила..

c1e8a65783b21fc3b3abc8b0294ef704fa4c0d51151b50dda368b15ea092b873.jpg

Јас точно знам што значи изразот когнитивна дисонанца. Тоа е исто како некому да кажеш дека живее во измислен свет, во паралелна реалност, како да му кажеш дека е изгубен во свемирот. Tоа се разбира не е навредливо, така?

Ти си чуден човек. Не те мрзи со саати да пишуваш и со 0 аргументи да се инаетиш до утре, ама не дај боже да потпрочиташ за што тоа уствари пишуваш.
http://www.simplypsychology.org/cognitive-dissonance.html
ОК тогаш, бујрум во потпис - туѓ срам ме фаќа да знаеш, ама ќе издржам некако. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom