Пост на кој сте се изнасмеале

здраво планирам наредната година да конкурирам за воена академија,бев таму и ми рекоа мора да бидам одличен а ја им викам слаб ми е успехот ама имало шанси во катедра за заштита и спасување од кризи па сеа незнам што се полага за приемен пошто јас учам музичко,ако има некој нека пише за помош позз
Епа ондак моеш да удараш у тупани или да сфириш на трубу док фаланга е у напад. Ке те стаимо у први борбени редови пошто нели си сфитбој и ке ти дадемо дугачко копје за одбрану и знаме ке ти дадемо да га вееш, а може и некоја песничка ке пееш:icon_mrgr:
поззз

Аууу Парва ме бутна од стол еј :pos::pos::pos:

Во темата за таа бугарската проситутка што се топли на дрва:
Викате дека проституција на бугарски начин ни прикажува момичево налик на Ѓупка. Јас не мислам така, проституцијата на бугарски начин е многу поинаква, ја практикуваат 50% (ако не и повеќе) од момичињата, облечени во фустанче што ја покрива само Цица Маца, евентуално и брадавиците, имаат вградено во себе бар едно кило силикони, тие се претставуват како опасно заводливи момичиња за секој м'ж и притоа сите они се поштени.

Второ не ми се верува дека со момичката од видеото имаме исти столици, само што моите се зелени:eek:
:lolzz:

Најглупав форумџија: Овде конкуренцијата е жестока. Со исклучок на Фринџ се разбира, кој е вон конкуренција затоа што е единица мерка за глупост. Пепси е на пример глупав 10 фринџа. Буцио е глупав 8 фринџа. Стелт е глупав околу 5 фринџа, но тој е плус и исфрустриран и злобникав. Пепси и Буцио се само глупи.

Најсунгер Боб. Бобче е приказна за себе. Прво мислев дека е дете со специјални потреби, потоа дека е многу глупав возрасен, па дека е трол, па потоа мислев дека е проект на редакцијата на кајгана, па пак се вратив на теоријата дека е хедикепирано дете, и така во круг. За негово добро се надевам дека е трол.

:pos::pos:

ne sum bas iskusna ali aj :) za storeno krivicno delo ili kakvo somnevanje?[DOUBLEPOST=1417918986][/DOUBLEPOST]
osnovano somnenie koga sudot ke utvrdi deka ima dovolno dokazi relevantni za da resi odreden slucaj i ke potvrdi. a osnovi ako imas za somnevanje treba ti da prijavish.[DOUBLEPOST=1417919551][/DOUBLEPOST]
da nadopolnam osnovi za somnevanje mozes da imas za se, a sto ne spagja vo osnovi za somenavnje opsto poznati fakti, fakti sto se lesni za dokazuvanje , ne bitni fakti i sl.[DOUBLEPOST=1417919776][/DOUBLEPOST]
a tie sudot ne gi dokazuva i obrazlozuva.[DOUBLEPOST=1417919881][/DOUBLEPOST]
ako imas nesto konkretno da prasas prasaj?

А прашањето е

Дали може некој Искусен правик да ми ги толкува основано сомневање и основи за сомневање?

Нишо не знаете бе, да се појавам на некоја собиранка ќе скриете цигари и пијачки мислејќи дека дојде од министерство чоеко за екстерно да ве тестира

Темава нека служи како место на кое заслужуваат да се наоѓаат некои филмови и серии, кои ви оставија посебен впечаток за оваа година. Убаво би било и да пишете некој збор за таа серија или филм.

Најфилм за 2014: A hounted house 2

Дефинитивно филмов е за сите оние кои сакаат и комедија и хорор. Вистински микс на комедијата и елементите на хоророт. Глумците се врв. Дефинитивно филм кој ја одбележа годинава.
A_Haunted_House_2.jpg

Најсерија за 2014: True detective

Ова е криминалистичка серија, каде секоја сезона е со различна приказна и со различни глумци. Темата е обидот на двајца детективи да пронајдaт сериски убиец во период од 17 години. За тие што сакаат криминалистички серии, оваа дефинитивно треба да ја гледаат.

MV5BMjA2NjI1Mzg2MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTI2MzE1MDE@._V1_SX214_AL_.jpg
Оди број до 1000...

:LOL:

У темата за грабежот у Валијант,абе урлам еј:pos::pos::pos::pos:
Сега циганчињата на камени мост место петарди вагини ќе продават „ајмо вагини идемо вагини„
[DOUBLEPOST=1418182949][/DOUBLEPOST]
Не се жалете, уште по пазарите има дињи.
[DOUBLEPOST=1418182990][/DOUBLEPOST]
Немат ни на пазар, Анчо све зеде и под карантин стави.
[DOUBLEPOST=1418183102][/DOUBLEPOST]:lolzz::lolzz::lolzz:

Една минута се молчи доколку се оддава почит на некој починат а не верувам дека тие што биле убедени дека Рома ќе оди понатаму во меѓувреме умреле.
od kaj znajs mozi skina konci nekoj
Idi do kujna i zirni ja zaprshkata ;)

:gjavol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom