Пост на кој сте се изнасмеале

Инает :LOL:
:facepalm: Пример земав.

Ако дојде некој од Медицински на Филозофски - ќе положи;
Ако дојде некој од Правен на ФЕИТ - ќе положи;
Ако дојде некој од ПМФ на Филолошки - ќе положи;
Ако дојде некој од Педагошки на Земјоделски - ќе положи.

Во ред е вака?

не, вака има премногу информации
моеше да кажеш кој било од кој било факултет да полага економски државен испит, ќе положи :D

Кој било од кој било факултет да полага економски државен испит, ќе положи.

Некој има проблем со контролата на апетитот.

Он: моето искуство во РЛ кажува дека мажите кои легнале многу жени во животот(мислам дека ги викавте бед гајс или бед бојс, не ми текнува) никогаш не се пофалиле за големината на својот пенис или воопшто не прават муабет на таа тема. За разлика од просечните бета и тета мажи, кои го отекоа со тоа колкав им бил курот, како да ми е важен тој податок во животот. Мислам стварно, ви личи на нормален муабет ова-Еј брат, за овие две години ми пораснал 5 сантима:facepalm: Е има и такви. Или- Еј чоек, не можам да и го ставам цел, само до пола, многу ја боли. Тоа доволно кажува дека дечкото нема легнато жена во животот.

Бонус

25,70? Не ти се доволни сантиметрите, и милиметри мораше? Да не го мереше и во нанометри колкав ти е? Или целата мерка е само во милиметри? Во тој случај таман нецели 3 сантима паѓа.

Јас сум видел и обсесии и комплекси, ама темава не да ми ги покажа истите на сосема ново ниво (преку поединци) .... Изгледа не сум видел се уште све.

Мислам целата тема е отидена...

Neli vide deka se zafrkavav ili kolku da napises nesto mangup da ispadnes?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не му замерувај. Тоа е кога ќе те испуштат од раце родителите од мали години :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom