Пост на кој сте се изнасмеале

Постов си го замислив како Цацко да го пишал :ROFLMAO:

Ги поминааме и Американците да му a еам мамата

(појма немам како е кавадерчки дијалект :D)
Ги поминаме и американците да му ибам мајката :D
Ги поминаме и американците да а ебам мамица му. (последното е многу битно како ќе го кажиш) ;)

Ги поминаме и американците да а ебам мамица му. (последното е многу битно како ќе го кажиш) ;)
Абе сеа ако се водиме по Цацко правилно е „мама му да а ебам“...

Абе сеа ако се водиме по Цацко правилно е „мама му да а ебам“...
Може и така де, јас цел живот во Кавадарци живеам, еден куп модификации има. Битно тие погоре не се на кавадаречки заради делот со мајката. :D

A vie Kavadarci i Kumanovo da se spoite nov makedonski recnik ke izvadite :D i plus za da mu ebem majkata poseben razni modifikacii imate :D

Према Библијата (новиот завет) кучињата миу се одвратни на бог и ни еден вистински верник не би требало да чува храни или се игра со такво сатанско суштество, имено Бог вака рече (кој нема никогаш да влезе во рајот)

14. Блажени се оние, што ги исполнуваат заповедите Негови, за да бидат достојни за дрвото на животот и да влезат во градот низ портите.
15. А надвор се кучињата, вражачите, блудниците, убијците, идолопоклониците и секој, што сака да лаже и лаже.

Немојте да ве залажува на изглед невина и мила надворешност на кучињата или нивна таканаречена “верност интелигенција“ затоа што тоа е само замка од сатаната која ќе ве одведе длабоко во понорите на пеколта, cпасете си ги душите, отфрлете ги кучињата!!

Прегледај го приврзокот 106391 Прегледај го приврзокот 106392 Прегледај го приврзокот 106393

На исто ниво се со убијци и идолопоклоници, пострашно од тоа нема!
“кучињата, вражачите, блудниците, убијците, идолопоклониците и секој, што сака да лаже и лаже.“
Дали биле на исто ниво со убијци или не, не е битно, тој пак на чмар кај нив ќе се појави.
Црни, бели, металци, убијци, дрогаши, секташи, тој сите не сака, бидејќи Вечната Милост (Мудрост) БОЖЈА чиста - за спасение на сите отелотворена во Исуса Христа - е Совршената Вера и Религија.

14b829y.jpg

A vie Kavadarci i Kumanovo da se spoite nov makedonski recnik ke izvadite :D i plus za da mu ebem majkata poseben razni modifikacii imate :D

Да а ебам мамица му
Да а ебам мајка му
Да а ебам мама му
Мама му да а ебам
Мамето да му го ебам
Мајка му да а ебам
Дии го турам на мајка му
Дии го турам на мамица му
Дии го турам на мама му

Нека ме корегира некој ако изоставувам нешто...

Прашањето:
Imam 16god imavme seks so devojka bez kondom, prviot pat go svrshiv nadvor posle imavme pak i isto taka go svrshiv nadvor mozno li e da e bremena (nekako spermata da izlegla pak)??
И на тоа следи одговор:
Ако си и свршил на стомак можно е спермата да има влезено преку папокот.
Нека си посети гинеколог или ако сакате никој да не дознае нека пие чај од прегорен шеќер, 3 пати на ден по една шоља без шеќер.
Истотака за доручек е пожелно со оброкот и јогурт да се пие.
http://forum.kajgana.com/threads/pomagajte.75618/#post-6942926

:pos:

:pos::pos:
haha.png

Со дечко ми во саботата имавме однос со кондом. Јас бев врз него и првиот пат кога го стави кондомот си стоеше на него и после некое време прекинавме, пак го стави само на влезот и сфати дека кондомот не е на него. Мислевме дека останал во мене, ама го најдовме кај него на ногата.
Можно ли е за време на односот кондомот да се лизне надвор од вагината и да му падне на ногата?
Можно ли е за тоа кратко време што го стави да останам бремена? Не сврши ама сепак ми е страв од предсемената течност бидејќи саат или два пред овој однос тој сврши и не мочаше.
Додека да ми дојде има уште 12 дена. Сабота ми беше плоден ден со големи шанси за забременување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom