Пост на кој сте се изнасмеале

Фала му на @RickyLFC9 што ја нашол поракава :D
Продолжение...

Јас пак мислам нема да биде толку лесна победа како што некој очекуваат Лестер ќе даде добар отпор зошто ако си ги гледал со Челзи и Арсенал тогаш знеш дека се солидна екипа така да јас лично очекувам 2/3-1 победа за нас.

Озбилно не споредуваш со Арсенал и Челзи?
смешната ти е споредбава друже...

:ROFLMAO:

и ти и драконски и рики пазете што ке пишувате пред да играте со Јунајтед :D Има од нос да ви го извадам, тоа да си знаете од сега ке ве растуриме :sneaky:

едит: а недајбоже за некој кикс со други...

Последно уредено:
Еј ја избегнувам секаков ремет од овој тип да ставам у темава, I keep it in closed doors, за само тие што ни ја пратат лигата да се смеат :P

Еј ја избегнувам секаков ремет од овој тип да ставам у темава, I keep it in closed doors, за само тие што ни ја пратат лигата да се смеат :P
Сите ја пратат, од што им се интересни нивните лиги.

B7JmIQo.png

In reality обратен редослед имаат темиве али ја вака си ги поврзав пошто се последни 2 излезени теми и ми дојде смешно :D

B7JmIQo.png

In reality обратен редослед имаат темиве али ја вака си ги поврзав пошто се последни 2 излезени теми и ми дојде смешно :D
А вака?

kgn.jpg
[DOUBLEPOST=1411414788][/DOUBLEPOST]
kgn2.jpg

Последно уредено од модератор:
Небитно е тоа ако не ти смета...а болката сигурно не е од тоа...можеби имаш кила којзнае иди на доктор..на еден другар во сообраќајка му испадна еден тестис и си е сега со еден...не мора ни да имаш два :D
Како тоа му ,,испадна"?
Од сообраќајка...имаше повредда во тој дел и во болница констатираа дека само еден останал.
не може да му испаднал. Хируршки го отстраниле, таман работа така да се откачуваа деловиве од телото.

Му испаднал тестисот бе :ROFLMAO:

^
остај тоа, доцитирај го и Грегор што читал како се ресорбирал тестисот при трауми (не секогаш де, ама ИМАЛО случаеви).

Му испаднал тестисот бе :ROFLMAO:
сигурно е расипан телефон, нема шанси лекар такво објаснување да дал иако да признаам се смеев 10 мин кога прочитав :ROFLMAO:

да видиш да не веруваш. Денес Лет 3.си кажа дека ја плеснал Клаудија. ( во темана за 35 за Матка)
немало директен преност од тој настан,ама разбрав снимка ќе пуштеле во ноќнита програма,до кога ќе биде договорен и хонорарот за обајцата учесници од добро завршената работа. Само имало мало недарозбирање. Клаудија барала 75 % од парите како Е...... странка.т.с. оштетена, ама и Лет 3 не попушта тој пак барал дури 80 % од парите, како успешен извршител на тако звано - кинењето на невиноста на Клаудија и уште спомнува намаленото задоволство,поради големото количество к.в.
Но очекуваме да се најде споразум фифти-фифти и да ја видиме вечерва снимката.
-------------------------------
сам си напишав и ме насмеа, па што да не,и од Лет 3 ако е, што е многу -многу е, сепак алал му вера. Сега му верувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom