G
garthok
Гостин
Целава тема е хаос поготово постовите на Paranoik, llumious и Леандра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се вракав пијан од кај другар на матура и кога дојдов дома сум имал гости. И сега пробував да се направам трезен поседев со нив 2-3 минути и еден од нив ми вика "Ееее мали ние на твоја возраст пијани се вракавме од матура" и јас си мислам демек никој не ме заебележал дека сум пијан и на првото станување го искршив стаклото на вратата![]()
Јас сеуште барам некој да ми објасни како Клеверли е подобар од Хендерсон. Ова ми е една од поголемиите мистерии во ПЛ
За тебе е уште поголема мистерија како ти функционира мобилниот.
нескафе страјкс аген.?Како да се логирам како админ на counter strike 1.6 .???
направив свој сервер ама никако да се логирам а и малку сум нооб за овие работи
Дефинитивно.!нескафе страјкс аген.?
Што да научам бе, од кого да научам, од тебе .?
Што да научам дека имам работа со сајбер идиоти кои се силни само онлине.?
Значи постои некој, шо е доволно глуп да ги надрка и оние кои досега, нит го знаеле, нит ги болело уво за него.
А пошто е и он член значи и сам си ја ебе мајката
fixedА пошто е и он член значи страда од едипов комплекс![]()
HEHE ete ti lajkce da ne ti proadne smeenjeto.....рано рано насабајле![]()
Јакимовски: Секта ни ги краде цвеќињата во Карпош
Прегледај го приврзокот 85316
Стевче ги пази цвеќињата од секташите...
https://www.facebook.com/maicki.robert
sto i kako mislite za deckoto dali e golema izmama ili ne ???
Od nego -
Значи нарачате што сакате кажувате на нас.Кажувате величина големина на Дукс,маичка или патики.Плаќате на сметката на нашиот газда по уплаќањето ни давате слика од уплатница.Ние ви ја праќаме порачката кај вас во вашиот град во пошта кога стигне кај вас во пошта ви се јавуваме и ви даваме Бројче со кое ја подигате пратката ако не ја подигнете за рок од неколку дена ви ја доставува поштарот дома. Оставате ваши податоци тел број адреса име презиме и град..Ако има проблем со големината на производот го заменуваме
Холандски и Германски крави се бе тие, јадат грашок, боранија, бифтеци и јастози и пијат само рајнски и португалски вина. Секоја од нив има минимум виша школа и знае да мука на 3 јазици. Слушаат исклучиво класика или италијански канцони а омилена боја им е светло сина.
какво укинување да не даде господпосле тоа што ке прават баба ми и дедо ми по цел ден
вака подобро е , кога ке почнат да ме масираат многу пушиш цигари,што толку кафинја... јас само ќе прашам МЕНДЕРЕС ли беше тој бабо ама фраер кажи а?
и баба ми почнува ахххххх тој добар е ама таа кучката не му дава бубрег....и јас после си кулирам
![]()
А што имаш против nescafe, ДА ЈАС СУМ ТОЈ, ако сакаш да ме банираш FEEL FREE TO DO THAT.нескафе страјкс аген.?
Мајка ми е мртва затоа се вашите живи .А пошто е и он член значи и сам си ја ебе мајката![]()