памтам дека таква реакција беше и за S IV па се убија од продавање. Така ќе биде и за овој. Ама на изглед ич не ми се свиѓа
Па и ЈУГО се продава што има тоа врска. И голф се продава, па најјака кола е во свет? И хамбургерот зашто се продава поише од кавијар е бољи?
Се на се Samsung патетично разочара со новиов S5. Нема иновација, нема квалитет на изработка, нема софтверски решенија, и уште одозгора нудат ризични промени, знаејќи го Самсунг човек да се чуди. S4 на пример, со милион дефекти телефон на суво, а овој ќе работел и под вода... хаха... да не се улави случајно?
Се што сменија е некаква јадна селска имитација на iPhone. И тоа имитирано ама со задоцнување од 2-3 години или пак со глупа изведба...
- нано сим (2 години подоцна)
- фингерпринт ридер (6 месеци подоцна, со тоа што треба да го држиш телефонот со едната рака, а со другата да го „лизгаш“ прстот преку хоум копчето, катастрофа) - да не збориме дека безбедносната репутација на Андроид и на Самсунг е таква што ЕДВАЈ ДА ТИ СЕ ЧЕКА да ти го скенираат отпечатокот (којзнае кај ќе заврши уште истата секунда)
- GOLD боја (ова па колку е за плачање.... барем голдот кај iPhone е изведен умешно, умерено, без bling-bling сељачење - а ова кај S5 на што личи? ШУТКА!)
- Овие извадија 5S - чекај да мислиме како да го викаме нашиов - А-ХА! ми текна - S-5!!! (иновација на кило! )
А од друга страна не ставаат 64битен процесор - тоа чекајте го во 2015та...
Што убаво пиша едно другарче: УБИЛА МЕ ТУЏА СРАМОТА!