Пост на кој сте се изнасмеале

Јас го имам пријавено не знам зошто никој од администрација не го кастрира....

Рики легендо, да пукниш. :pos::pos::pos:

Ова коа ќе мавне сите праат: "ООООООООООООООООООООО".

Океј не праат така, ја би сакал така да прават :unsure:

Украина се распаѓа, Каталонија,Андалзуија и Баскија се осамостојуваат, пропаѓа и ФФ на Шпанија. Словачка во меѓувреме на референдум се спојува со Чешка и репрезентацијата прекинува да игра квалификации се до следните кога ќе настапи како Чехословачка. Во Белорусија настапува неверојатно лето, цел снег се топи, не постои ништо бело во Белорусија, станува Русија, не смеат две репрезентации да играат со исто име и они се дисквалификувани. Остануваме ние и Луксембург само во групата. Завршуваме втори и идеме на ЕП.
:cuc:

Од темата за Субрата Рој:pos:

Да не е случајно ГРАОР,не грашок.Толку писмени се овие што пишуваат т.н новинарство.Ја би све то да кољамо куме!

Холандски и Германски крави се бе тие, јадат грашок, боранија, бифтеци и јастози и пијат само рајнски и португалски вина. Секоја од нив има минимум виша школа и знае да мука на 3 јазици. Слушаат исклучиво класика или италијански канцони а омилена боја им е светло сина.

Во Новиот завет, Јован ни открива дека уште тогаш (пред скоро 2000 години) дојдени сие не еден туку неколку антихристи и дека тие се последни денови на човечкиот род. Се уште ништо не се случи тие антихристи се усмрдеа чекајќи го ристос да им дојде на мегдан. Така да не паничете, ситуацијата е под контрола (на антихристите)
Да беше закажан фудбалски натпревар: ристос - антиристос, антиристос ќе победел со 3:0 оти овој не се појавил на теренот

драга, еве зошто треба да се објаснува религија на деца од 3/4 годинки

сестра ми мажена за католик, на кој што му е важна религијата. земал да објаснува за господ на внук ми и завршил со зборовите господ е нашето светло...
влага во кола внук ми, се пали црвена сијаличка и он вришти: госпоооооооодддддддд!!!!!!

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

момциве од фан клуб Јунајтед ми го продолжија животот за 10 години :pos: :cuc:

Јанузај ви е повреден?

одговор

Јок. Мојс е повреден. Некое психичко пореметување. Сеуште непозната дијагноза.

Од сега му го знам пост мечот : Игравме добро ,имавме многу шанси и штета што не победивме

Што е ова се некој тешки противници ни се паѓаат од старт, ич немаме среќа :facepalm:

Не бе неможам Клеверли да го гледам! Не се ни отвара ада прими топка си трчка полека со чоек до него да ти ебам вечниот талент! А најлошо од се па и он корни изведува :pos:

Руни зима топка се врти и крева раце , се чуди на кого да му подаде.
Ах да имав сеа снајперист и хеликоптер , летам таму и издавам наредба за ликвидација на Мојсије директно на терен.

Не ја неможам Клеверли како игра да го гледам, ама сакам ќерка му на Мојс да ја ебам!

ајде велбек се загрева, ќе тепаме 100% !!!

ВЕЛБЕК СЕ ЗАГРЕВААА
ВЕЛБЕК СЕ ЗАГРЕВААА
ВЕЛБЕК СЕ ЗАГРЕВААА
ВЕЛБЕК СЕ ЗАГРЕВААА
tumblr_mzrnuq9AMh1s3pnopo1_500.gif

GOAL: Rooney with a stunning finish!
Tamworth 0-2 Chester (John Rooney, 33')

Неколку пати го покажаа Мојс во кадар, тој си прави муабет со „помошниците“ место да стане и да им викне на играчиве.

Мора Мојс многу да ги мрзи Јунајтед за ова да го прави.
Состав што не може да стигне до противнички шеснаесетник против екипи од зона за испаѓање, состав кој нема донесено резултат цела сезона.

Глуп, неписмен.. не би го правел ова. Стварно не ми е јасно.
Ќерќа му да ја прошле од чистач до газди, нема вака да се понаша.

Веќе нема што муабет да се прави. Не е ни смешно веќе.
Најголем душман да ни го стават на клупа, нема вака да си игра живците на сите фанови, и цела франшиза.

Nakaj 70-ta vlagaat Welbeck i Kagawa mesto Young i Smalling i ke izramnime. Potoa vo 90ta primame gol zosto Valencia ke bide desen bek :icon_lol:

Дајте некој добар стрим за сопкаст ако има некој....

и овој му враќа

Не ти треба

Мојс може единствено мртов коњ да мотивира да остане мртов.

Нема која финта не му ја продадоа на Клеверли.

Керик го брка играчот на Олимпијакос за таа шансата што ја блокираше Вида, овој наместо да помогне, трча покрај нив и набљудува.

Наградно прашање.

Кого чуваше Клеверли кога шутнаа кон голот и ни дадоа гол?

Не го можам бе, крај.

Кабај немал квалитети да игра во Јунајтед. За во ПСЖ има.

Ај да видиме што генијално спремил Мојс за второ полувреме.

И НАБЉУДУВА :pos::pos::pos:

Не успеав да направам принт скрин кога се маеа Керик, Руни и Видич на сред наша половина да ја изнесат топката а Клеверли СТОИ на 60 метри. Цел центар празен.

Нема измена на полувреме,Јанг си игра таквото со пета си додава,али битно Мојсо е задоволен од резултатот.

Немој да си напраел измена,мамичето твое да ти го изнаебам,ако е за аир доста ти беше,виде како е да водиш голем клуб,сеа нека си се врати у селото да рани кокошки.

Не се секирајте, еве ви доказ дека може да биде и полошо

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

и после драгонски ќе шири ерес досаден фан клуб сме биле, како не бе :rolleyes: само што пишав еден друг го пишал Јанг, Гомнанг, хахахааа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom