Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Се однесува на ова:На леандра шишарката ко мордор е, фали уште окото на саурон. Најблаго ми изгледа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се однесува на ова:На леандра шишарката ко мордор е, фали уште окото на саурон. Најблаго ми изгледа!
--- надополнето: 31 јануари 2014 во 18:53 ---После преносот од фрлањето на крстот , Исус гарант му вика на Господ:
- Тато, време е за нов потоп.
После преносот од фрлањето на крстот , Исус гарант му вика на Господ:
- Тато, време е за нов потоп.
Jaс за татковинава не излегувам до надвор да видам какво е времето, а камоли да се обесам![]()
Ако излезеш надвор ќе посакаш да се обесиш.![]()
Темава ти е перална за лајкови бе...
Со туѓо мислење ќаруеш лајкои лајкои еден куп.
Од темата "Пост на кој сте се изнасмеале"
![]()
Лајковите се глупост. Не може според лајкови да процениш колку е кул форумџијава. На пример да го земем Сунѓерот Боб (извини Боби). Исто така мора да се напомене дека перална за лајкови е кога отвораш тема за музчки бенд, пејач и слично. Поготово ако е починат.Темава ти е перална за лајкови бе...
Со туѓо мислење ќаруеш лајкои лајкои еден куп.
Лајковите се глупост. Не може според лајкови да процениш колку е кул форумџијава. На пример да го земем Сунѓерот Боб (извини Боби). Исто така мора да се напомене дека перална за лајкови е кога отвораш тема за музчки бенд, пејач и слично. Поготово ако е починат.
Што пајак ќе беше тоа...![]()
Не знам што е смешно, многумина ги сметаат англискиот и италијанскиот фудбал за најдобри
Ова е ко козји изметСе однесува на ова:
![]()