Пост на кој сте се изнасмеале

Во новата верзија има филтер/персонализирање на Нови мислења :)
Односно, како што сега може да се нагледуваат одредени теми, во новата верзија може да се надгледуваат одредени форуми.

А ќе може ли да се игнорираат одредени теми/подфоруми? Да не излегуваат во нови мислења

Ова ти е исто како да ти кажам дека во слаткара ќе можеш да си купиш сладолед од чоколадо и ванила, а ти да ме прашаш дали може да се забрани производството на сите останати вкусови... :)

И Ацид знаел да трола некогаш. Ме изнасмеа. :pos:

Следниот пат кога ќе одите на кафе или залапај ја или задрапај ја (по можност двете). Немој ниту да бараш.

Ако не се побуни, ќе почнеш да се движиш кон зони коишто откриваат повеќе. Повторно, немој ништо да бараш, ништо да збориш.

Па нека се смешка под брк, кога ќе ѝ влегуваш.

Со лесно.
Крусер у негов стил. :pos:

Ostavi gi ovie samo znaat da serat a od doma ne gi pustaat da izlezat...
Jas koga prv pat probav marihuana bese prejako, se sobravme 3ca drugari i kupivme edna dvojka i mu ja dadovme na dedo da ja zamota posto nie ne znaevme kako se pravi toa a on imase vitkano kacuk tutun na vremeto i ni ja smota, ali ne mu kazavme deka e trava oti kje ne kazese doma, i ajde se napravi se i ja zapalivme i ja pusevme 4-5 minuti, prvo ne osekavme nisto ama posle 15 minuti koga ne mavna ne znaevme kaj se naogame...Najdovme edni policajci i so niv se zafrkavavme celo vreme eden drugar mu ja zede kapata na eden policaec i pocna da trcha naokolu i da se smee hahaha, bea dvajca policajci i znaea deka sme napusheni i se zafrkavavme, ni kazuvaa vicovi za glupi policajci a nie se smeevme ko blesavi...Interesno im bese niv i posle nekoe vreme ni rekoa deka ne smeeme da vozime bidejki e opasno za nas i ne odnesoa sekoj posebno do doma...Sega veke pusime ali ne e toa toa, sega ne ne fakja tolku posto isto kako cigar da pusime, i so tie dvajca policajci se druzime poretko bidejki ne sme im vishe interesni i ne se smeeme kako blesavi, ok pozz.

Хахаха! :pos::pos:
Дедото конспиратор! :pos:

Значи има друг начин за искажување незадоволство а тоа се избори со гласање. Ако мнозинството изгласа некоја влада тоа е божја воља и со тоа треба да се помириме. Еве што ќе промениме со агресија? Јас не викам да не се браниме ако некој воено не нападне, туку внатрешна агресија против било која власт не носи подобри и позитвни промени.

п.с. Со сила убавина нема.

Изгледа првиот обид бил неуспешен. :D

Untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom