- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.426
- Поени од реакции
- 7.228
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вади го Владо ишијас фати.
А ја шо слушам се, каков сум во кревет, Бог?
--- надополнето: 10 септември 2013 во 11:02 ---
spored insajderski informacii vizive sto ke se vovedat za teroristive ke mozele da gi vadat isklucivo vo Belgrad so srpski pecat.
Драга,
после 100 години ти пишувам , и то накурчен сум ... само ме нервираат , никако да ме остават на раат
Почна да ми опаѓа косата , и ме боли к**** ... се тешам дека ќе бидам ко Статнам , а оно кога ќе видиш ке бидам ко Јајцеглав![]()
Јас како православен верник во православната црква дали ќе отидам 1 годишно. Бидејќи фајде нема. Бидејќи одам во друга црква каде што најчесто палам свеќи... а и од моја гледна точка јас како што гледам се повеќето луѓе се помалку одат во црква...
Прстено стави го во пиперките и коа ќе лупи за ајвар ќе го најде, а ти ја запроси. Ако не земе да го прави тоа да не ја зимаш.
Прави се мртов и кажи на сите пријатели што е работата и нека плачат, нека глумат малку.... нека дојде и поп... биди у ковчег...кога ќе дознае и кога ќе дојде таа ќе почне да плаче над тебе, да си куби косата (секако ќе бидеш намачкан убавоо да изгледаш како вистински мртовец) и ти во тој момент ќе отвориш очите и ќе и подадеш прстенот...тоа ќе уаууу...па па па![]()
лажат, јас само на Дарди и на компањоните негови им верувам.
Змија со жолти риги долга повеќе од 2 метра деновиве ги исплашила жителите на скопската населба Стар Аеродром,
Па Гечевски се вратил од Словенија ебате ќорите...
Уше едншка некој ако спомне Рејдиохед ќе му го хакнам радиото нон-стоп да му се пушта Елвир![]()
Па вака, во овој одел за интерентот, имаме потреба од Маркетинг Менаџер, е сега не сме многу многу искусни во барањето на овие менаџери, па доколку има некој кој познава би ви бил благодарен доколку ми оставите контакт во инбокс
Ви благодарам однапред![]()
За бекрум кастинг да не работиш ти со сликава на профил
Јас мислам и мое мислење е дека повисоките девојки можат да примат поголем пенис него пониските па ви оставам место пишете ваши лични искуства околу ова.
Мое мислење е дека ако девојката е повисока ке треба поголем пенис за да се задоволи.Имам искуство со еден мој другар уште од средно.Си фати девојка повисока од него за скоро две глави што би се рекло по нашки.Се собрале друштво кај него на тераса сакале да испаѓаат но било малку рано кој со девојка кој без девојка се собрале кај него на тераса неговата девојка отишла да прави кафе неговите куќата му ја оставиле на располагање не биле дома.Почнале девојчиња да се шетаат да одат во чаршија машките безобразни почнале пред девојките да викаат ја на ваа воа ке и направам ја на таа тоа и дошло ред на другар ми кога еве му ја неговата со кафето а другаров ја прави види на онаа ноа ке и направам кога неговава љубоморна оставајки ги филџаните со кафе на маса му се извртела и му рекла што ке направиш со 10 сантима пред сите.Лом се направиле и и го опнал клоците јас незнаев.Кога правиме муабет и ми вика ја раскинав со мојата си најдов друга му викам зошто вака и вака ми вели реков што не требаше и се скаравме но вистина ми вика неможев да ја задоволам стварно јас ми вика 3 пати таа ништо епа му велам неможеш да потераш шасија од сканија со мотор од скутер.Ми вели јас сега имам друга многу е пониска од таа со ваа вели го немам тој проблем.Така да се потврдува тоа.