Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, септември последниве години ми беше лепоти.....време таман, шетање, спорт....
Е нек се ј**е овој како тргна и што све има у најава за месецов - на прв авион од овде ми иде да се качам....
.....и дај бе нека си најде некој у животов и очи да не и видам веќе, аман....

....што чудо ќе беше ваква мразоина као мене да ја натера да пишува вакви глупости по форуми, ни сам не можам да си се познаам :facepalm: ....

Доста бурен ден Кајганче,

од нервните тетки на Студентски што ДА, ги чекавме цел саат да си се најадат торти, а ние будали сме цело сабајле пред врата за упис :cautious:

како може грепки за попуст бе :pos:вика ќе си извлечеш грепка па ќе видиме дали имаш 10, 15, 20% на чевлите, да сигурно има 15,20% сигурно сите се по 10 :tapp:

пс бар појадочето у Густо ми беше на нивоу :cool:

Кајги ќе не биде некад у фудбал?еве ја ќе ти кажем ќе не биде жими таквоото,поздрав.

Драга, празници се ближат, празници се ближат...ова де, есента се ближии :vozbud:
Многу спокојно годишно време ми е, нема толку трчање натаму-наваму, нема нервози околу летувањето (кога, каде и со кого ќе биде), нема тагување за тоа дека заврши одморот на твоите роднини/другар(к)и од странство и најверојатно дури догодина ќе ги видиш и нема, нема, нема ненормално потење :cool:

Коа ќе пораснам ќе измислам машина што ти овозможува да му го пукнеш носот на некој имбецил преку интернет.
Онака играш дота со некој со пола мозок, или читаш пост на некој сакат мрсул на фурмов као се праи паметен и стискаш копче му искачаш од монитор и го бодеш со нож.

- сабајле полагав - паднав
- попладне пробав да спијам - не можев
- вечерта бев на фудбал - изгубивме.

Совршено.

kajgic denes na rabota sum bila ko rasipan mikrofon emisijata...sekoja pesna ja peav si ja pravev interesna :pos: gi zalam kolegite sigurno uste im zujam u glava :facepalm: i vrv na se bese koga kolegata mu predlozi na sefot da mi dadat predvremen uput za lekarski nesto ne sum im bila ok :pos::pos::pos: bas me briga imam vrski kaj eden doktor ke mi stave pecat so SPOSOBNA ZA RABOTA :pos::pos::pos:

Коа ќе пораснам ќе измислам машина што ти овозможува да му го пукнеш носот на некој имбецил преку интернет.
Онака играш дота со некој со пола мозок, или читаш пост на некој сакат мрсул на фурмов као се праи паметен и стискаш копче му искачаш од монитор и го бодеш со нож.
I'll fund it.

Овие што работат на аеродромон кај нас имаат некоја култура или од по улици се собрани? Понеписмена раја нема ни во Шутка. Најдобар аеродром :pos: не е само инфраструктура.

Енивеј, топ провод. пуса

На 1ви септември навршија 15 години од постоењето на Здружение на Клабери на Град Скопје. Еден од нив денес (10.09) дипломираше, друг денес стана татко, а јас точно една година и шест месеци без моја Никотина. И ја би опет све поново. No remorse, каква само младост беше тоа. Многу се испи, многу се акаше, многу се шеташе, многу мераци на душата истеравме, многу, to the very outer limits of no regrets. Горд сум на тие лавови од луѓе што ги викам другари.

Shakedown 1999

Дел од плејадата македонски евергрини кои ни останаа при срце и кои не смеат да се заборават. Да се врати МС (Мак Спот) Телевизија!!!

Драга,

после 100 години ти пишувам , и то накурчен сум ... само ме нервираат , никако да ме остават на раат

Почна да ми опаѓа косата , и ме боли к**** ... се тешам дека ќе бидам ко Статнам , а оно кога ќе видиш ке бидам ко Јајцеглав :D

Сите ми се дојдени преку таквото , и кај ја налетувам на све неарни женски то не ми е јасно ...I have a power to seduce defektni girls , ебатии моќта ебати...

Исфрустриран до даска , планирам да си легнам и жива сила од утре да не еб**. Али јбг знам дека на старото ќе се вратам и пак ке бидам the nice guy кој ќе го јаде секад ...

П.С извини ми се , можда претерав со пцовките , али морав негде да се испразнам.
Љуби те твој Оверклокер

Се чувствувам опсипан од благодети, се зезам, летизенот ме праи малку кинки.

Незнам што да ти кажам, во поминување сум. :icon_lol:

Ме вози песнава деновиве. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom