Потреба од Маркетинг Менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Па вака, во овој одел за интерентот, имаме потреба од Маркетинг Менаџер, е сега не сме многу многу искусни во барањето на овие менаџери, па доколку има некој кој познава би ви бил благодарен доколку ми оставите контакт во инбокс :)

Ви благодарам однапред :)

Па вака, во овој одел за интерентот, имаме потреба од Маркетинг Менаџер, е сега не сме многу многу искусни во барањето на овие менаџери, па доколку има некој кој познава би ви бил благодарен доколку ми оставите контакт во инбокс :)

Ви благодарам однапред :)

Ако ова беше оглас за вработување, беше катастрофално поставен. Ти предлагам да го поставиш повторно, прописно.
Ја префрлив темата во подфорумот за Вработувања.

ај ке пробам да преведам значи вака

Во сегментот за интернет имаме потреба од маркетинг менаџери, моментално немаме доволно искуство со ангажирањето на истите, доколку имате да ни предложите маркетинг менаџер би ви биле благодарни доколку не контактирате со приватна порака.

ај ке пробам да преведам значи вака

Во сегментот за интернет имаме потреба од маркетинг менаџери, моментално немаме доволно искуство со ангажирањето на истите, доколку имате да ни предложите маркетинг менаџер би ви биле благодарни доколку не контактирате со приватна порака.

Не мислиш дека треба да објасниш што барате поконкретно? Не верувам дека било кому ќе му биде јасно што ќе треба да работи, премногу генерички е називот.

Не мислиш дека треба да објасниш што барате поконкретно? Не верувам дека било кому ќе му биде јасно што ќе треба да работи, премногу генерички е називот.

не треба ја да објаснам, трбеа овој што отворил темата, јас само може да преведам после

Да ти ги ебам огласите скапани, "Барам работник" . И што е најтрагично се јавуваат луѓе кои веројатно се сметаат себеси за неквалификувани. И од другата страна добиваат одговор дека би требало да знаат 10 јазици, 12 сленга и 15 програмски јазици за помошник хигиеничар во Владо Тасевски...

Значи лицата што беа добри за ова, го разбраа и ме контактираа со приватна порака, а вие што изигравате шерифи одамна на форумов, може да ја баталите темава.

Иначе Acid се извинувам администраторе, но веќе контактирав со луѓето што се пријавија за ова, ви благодарам многу на разбирањето :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom