Латвија - Македонија | 09.09, понеделник 14:30 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај баталете ова, кажете кога играме ЕП Ракомет.

муабетот коа играат ракометарите е тапа се овие,кошаркарите се лавовите наши.Сите што се нервирате моментално сами сте си криви,што не сваќате што е континуитет во еден спорт.Тоа 4то место се дешава еднаш во 100 години,4 утакмици ги тепавме со кош во последна секунда.
Сеа коа ќе се пензионираат сите и ќе остане Соколов да ни игра:icon_lol:

Ах еве ги тие експертите.
Од тоа што го гледам денес, и тоа што го видов од Гечевски вчера, 100% сум убеден дека да се соберат од маалава кој било од топ 3 играчи, боље ќе изиграат.

па ајде собери ги што чекаш. Не, вие сте тие експертите што паламудите, и изигравате поголеми спортсити од спортистите на терен ;)

Ќе ги ставиш во карантин Гече, Антиќ, уживај си.
И знаеш што ќе се случи ако го острани Антиќ од репрезентација ? Пак ќе биде тренерот крив, цела нација на него ќе му се пуштат и ќе ги оправдуваат играчите како и они се луѓе и може да се пијанчат на 2 дена пред ЕП.
Не може да им се најде крај, џабе.
Ете сега вртат нова страница, има смена на генерации и сега е шансата да се примени ова со карантин и други срања али чисто сумљам дека нешто вакво ќе воведат.

Јасно ми е, затоа и беше тоа у заградата пишано, таков е склопот кај нас, а без дисциплина успех јок. Но Пипан можеше, шо кој кур и така не е веќе во Македонија, јас го сметав за човек со отворен јазик али и нему паричките му легнале убаво.

Брчков почна да ја врти сам утакмицата.

а костовски за малце ќе погодеше положување ...

па ајде собери ги што чекаш. Не, вие сте тие експертите што паламудите, и изигравате поголеми спортсити од спортистите на терен ;)

Чичко, не треба да знаеш да забиваш или да бидеш тренер за да знаеш нешто за кошарка. Пример за тоа е Самарџиски. Плус, тогаш зашто воопшто гледаме нешто, нека си прават сите што сакаат, тие се експерти и никој друг. :facepalm:

па ајде собери ги што чекаш. Не, вие сте тие експертите што паламудите, и изигравате поголеми спортсити од спортистите на терен
Фала богу дека не изигравам поголем спортист од нив, ама да ми кажеш дека ова се случува ради падови или трема или не знам на која причина алудираш, не си во право. Катастрофално играат и не ги правдај.

муабетот коа играат ракометарите е тапа се овие,кошаркарите се лавовите наши.Сите што се нервирате моментално сами сте си криви,што не сваќате што е континуитет во еден спорт.Тоа 4то место се дешава еднаш во 100 години,4 утакмици ги тепавме со кош во последна секунда.
Сеа коа ќе се пензионираат сите и ќе остане Соколов да ни игра:icon_lol:

А бе мене јасно ми беше дека тоа со кошаркарите беше момент што ретко се дешава. Ама реално кога знаеш дека екипата има потенцијал за нешто, а други екипи се појавуваат и вадат добри резултати едноставно криво ти е.
А во ракометот се работи со години, и таму реално сме подобри него ли во кошарката.

Да не слушнам плукање по младите играчи на МКД затоа што ние им ѓи набиваме комплексите!!!!!! Децава можат да играат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom