Пост на кој сте се изнасмеале

Од памет ме извади :pos:

ysjIk.gif

Ми украде еден потенцијален лајк :cautious:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:55 ---
Може линк од темата, не можам да ја најдам? :)
Можиш да ги наоѓаш темите по стрелката црвена кај тоа што е цитирано. Одма до цитираниот ник црвената стрелка. Не знам дали ме разбра
И друг пат ако не можиш по инбокс побарај :LOL:

Ми украде еден потенцијален лајк :cautious:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 22:55 ---

Можиш да ги наоѓаш темите по стрелката црвена кај тоа што е цитирано. Одма до цитираниот ник црвената стрелка. Не знам дали ме разбра
И друг пат ако не можиш по инбокс побарај :LOL:

Еве ти го вратив,сеа ќе се заангажирам да собериш уште некој :ROFLMAO:

Еве ти го вратив,сеа ќе се заангажирам да собериш уште некој :ROFLMAO:
Така така....фала! (y) А кога веќе се ангажираш дај заангажирај се да најдиме сала и да дојдиш на ова собирот......батали лајкови

1.
Ултра бој, те молам кажи кое дете од овие шо се лизгаат си.Само ненормален може да помисли дека ова е во ред.Убаво ти вика Ханк, шо се праиш паметен кога не си?

Нормално е да се лизгаш на гробишта, покрај илјадници мртовци? Тоа нормално е, да се дереш како ненормален кај починатите.Три чисти немаш па уште кажуваш :facepalm:

Е аман де да не ги разбудат случајно или да не му сметаат..

2.
Јас само ќе се надоврзам. Ич кур не ми чуе за гревови и мртовци, мене ми е жал за тие што секоја недела одат и чистат снег/лисја, и некој клошар повторно им го враќа снегот врз гробовите.

Да видам така кај дедо ми на гроб, ќе го чекам тој и ќе му скокнам, да го стегне срце од страв.
Не за друго, жал ми е за баба ми што секоја недела чисти и се ебава, за некои невоспитани дечишта традиции да почитувале.

Шо прај баба ти? :eek:

Еднаш во еден разговор со еден ми го зеде како референца Кака фудбалерот за постењето на Бог. Кака се прекрстувал кога ќе дадел гол и тоа е доволен доказ дека Бог постои, па дури и ми се развика дека се прам попаметен од Кака.

I.. just.. well.. fuck.
:pos:

Избришана е темата за влакно не успеав да го копирам мислењето.На темата:"Дали сте имале секс во тројка..." одговорот од Мачорка:

Јас за малку ќе имав секс во тројка,ми фалеа уште двајца.

Избришана е темата за влакно не успеав да го копирам мислењето.На темата:"Дали сте имале секс во тројка..." одговорот од Мачорка:

Тоа на кое имаше 20 лајкови од напалени мажјаци? :pos:

Лет3 во темата книги кои НЕ би ги препорачале
особено болдов ме насмеа :)
Крик на душата“ од Сашо Борисовски.... звани Ориз

не ја читајте без дадена писмена изјава на нотаар потпишана од дваја сведоци и дури од како од куќата ќе се тргнат сите остри предмети, лекарства, ортоми и ќе ја исклучат струјата.

мене како на наивен љубител на книга ми ја утрапија истата ..... подоцна најмив луѓе да го пронајдат и да ми го донесат тој што ми ја даде и се смеев среќен додека го скалпирав

http://www.facebook.com/profile.php?id=1171028795

(профил на авторот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom