Последниот денар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
pa rece deka posleden denar sto znaci ke si go kupam cel tim na AC MILAN i ke gi odnesam ako mi ostanat pari sekako;) fudbalerite na edna vecera pa posle na edna zurka!:pos2:
eh ama ne tipicna zenska zelba!!!
aj ke go prodadam ronaldo i ke si otidam na shoping vo milano i sve zivo ke ispokupam
merak ziv lelele

jas bi go potrosila za da idam na san siro na nekoe derbi na milan se razbira vip mesto ke imam!!!!!!!!!

Ja za kafe, PIVO i kladilnica...
Za povekje pari ne praam muabet poso najcesto imam pari samo za PIVO i PIVO :wink: :pos:

Последните пари многу често ми завршуваат во кладилница. Во поголем број случаи ми се враќаат назад. Иначе последните пари би ги дал да одам на Маракана, да ја гледам Звезда.

Чоколадо, кафе, минерална вода и мастики :icon_lol:

Сигурно би ги дала за на кафе, или во краен случај за парфем или таква работа.

Во KFC ќе ги остам, Зингер Мени земам и умирам среќен.

Леле кај ми текна сеа душата ме боли за едно мени царско да мезнам. Еи се Јове кај ме потсети, еби се во газот ...

Родејка и кутија родео тврдо! а да, и ако останат 10 денари ке си купам три цигари на парче:vozbud:

За литро со литро, и кутија цигари, а за такси ќе се снајдам...

Зависи од местото/ситуацијата. Ама секогаш може да се најде нешто. Обично со последните пари купувам: сендвич, баничка, одам на кафе, одам си со такси накај дома, купам си кафе (најчесто од кафематот во школото), и тоа.

Задње паре трошим на другаре!!!
хихихи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom