Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Иди у п.м. ке те најдам негде и ке те стапнам од котек копиле едно

по 10 минути иди ова:

Абе брат извини грешка.

Да ти ибам пораките :kez::kez::kez::kez:

Еј пер ти одговара у 8 и 20 пред мобиклик? Марија сеа ке дое кај мене ај дојди и ти те молам:) ај пиши ми * поздравче од еци петарда :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kazi dali ke iskacas i pisi koga ke dojdes ako iskacas pisi ODMA.
od :wub: pred 2 min

Поракава само што ми стаса:
Срц многу ми е жал што не си со нас еве цело друштво сме собрани и се журкаме имаш поздрав од сите.утре ке дојдам да те видам цмокче
Објаснување:моментално сум болен

Dj_Madness напиша:
Последна порака јас што ја добив е
-Срц,како може да не одиме,чекај ме пред дискотеката во 11.
еј што мислиш,ке дојдат марија и перо заедно(ми се оговара)?:))
Пиши обавезно,кисс

Се одземав! Кумашинката ми се вика Марија, а вереникот Перо ... која случајност:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Иначе последната прекрасна порака (на уше шепната, ама исто ти се фаќа): "Штета што неможеш 1 минута ... ма каква минута ... 30 секунди да се видиш со мои очи ... тогаш све ќе ти биде јасно ..." продолжението е поинтимно, не го кажувам :kajg: :icon_redf :wub:

"Искочи да ме внесеш" едно дете од маало

"Не лажам" Незнам од кој ја добив ама јако објаснување!!!

Nade sto pravis?aj plis vidi dali ja imas od jovana(ruze svane taka nesto mislam deka se vika)ako ja imas te molam snimi mi ja.ako ja imas titni mi.kiss.

"Ми недостигаш, каде си, каде исчезна?"
Од личност која многу си ја сакам:pehar:

uste ko stigna poraka znajah oti ti si i znajah so pisuva aj odmori se nogo se izmori deneska nogo raboti aj... od drugar

Некои работи ако сакаш да ги дознаеш се дознаваат,така го дознав твојот моб Александра(btw?)-појма неам кој е,ама не знае што значи btw:lud:

Daniel, aj da mi pises koga si doma da ti dojdam da mi dades toa slikite, aj cekam.

По сабајле сме. - одговор од претходно испратена моја порака "која смена сме на школо" :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom