Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Сега се вратив од вежбање и ќе искачам

"Ciao Bella...како си, имаш ли многу работа? Да дојдам да ти помогнам:wink: . Јави се. KISS"

...

Виолетче , што ќе правиме со маса?Ја прашав Драгана и не знае дали ќе оделе.Ако не земи од 500 па ќе одиме ние и + Ека и Весна.Таман 5 души.Глеј напрај нешто. кис злато

Видов болен си бил. Жал ми е. Ти посакувам добро здравје, чувај се.

Maybe yes,maybe no,maybe quickly,maybe slow,maybe baby,I don't know,but I Love U so,so!...Ovaa posledno ja dobiv od... :wub:

poslednaaa...

Ooo daritelke:)naravno deka ideme,ja gi teram druzine utrevecer da doeme i da ispadneme pa u ned.od tamu da trgneme ama...inaku sem.e pocnata ne brini:)cmooook
<inaku avtenticno ja predadov, da se znae!>
*za zbunetite, vcera davav krv i zatoa-daritelke:kajg:

www.betbase.info после идеш на држава па на утакмица, од лева страна се стари коефициенти а од десна со црвено значи опаѓа а со зелено расте. провери па јави.

БАЛКАНЕЦОТ : Дали може да ме оставиш малце да уживам со фамилијата.
:)

ej srcka ako ides vecer na plostad javi mi se obavezno za da se dogovorime,ne se maskirame ke pukame seir :)cmok pozdravce

Срцка ај ако можиш утре стани порано да одиме Ох. да се возиме со кола и бродче како тогаш. Сакаш? Ај пиши ми...

Мх, мх, мх!!!:je:

Фала шо ме изнервира шо ми ја упропасти вечерта уште од сеа. и друг пат кажи дека не ти се доаѓа а не дека не можеш.АКО СЕ САКА СЕ СЕ МОЖЕ.

али после по мала конверзација на телефон не беше се толку црно :je:

Angelce cekaj me za 5min.uveren sum deka izgledas sovrseno izbrisi gi solzite,pogledni se vo ogledalo i nasmej se,znaes sto ke vidis?Sonce!Te sakam i nemoj ni slucajno da si se predomislila.

Da ti kazam pravo edno vreme si mislev da se vratam vo maalo i da sednam na kompjuter! Ti bese na mirc ili msn?
______________ od edna li4nost....:wub:

Posledna poraka mi e od Emil:"ke dojdam u park pred skolka u 2;30.Kisssss"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom