Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера вечер околу полноќ
“Срце е моје виолина... поздрав од БРАВОС“
:pos::pos:
Пијана работа

sch00lGirL напиша:
Некои работи ако сакаш да ги дознаеш се дознаваат,така го дознав твојот моб Александра(btw?)-појма неам кој е,ама не знае што значи btw:lud:

epa valjda saka da ti kaze deka by the way, porakata ti ja praka aleksandra:lud:

Океј за 5 мин

нема , да одам глава ме боли.

TE SAKAM(samo ova stoese vo porakata)

Претпоследната....Dojdi kaj mene doma tuka e i Natasa REKOV ODMA...како секоаш добивам пораки од лудачишта..:(

porakava mi stigna u 2 popladne:

zavrsivme so kupuvanje garderoba jadevme giro ne se sekiraj.sega sme vo jambo i taka.kiss te sakam!!!

Испрати SMS на 070142626 со текст MS GJAJG за мелодијата Море од солзи од Ламбе или MS GJDGP за мелодијата Ludi letnji ples од Flamingosi. :lud:

Sekogas da ti e prolet vo dusickata i srcenceto,uzivaj soncence,denes zaboravi na se sto te maci.Te sakaat tato i mama P.S.Ne zaboravaj da jades
Odgovor:Alo Frankfurt vikate da uzivam a kako da uzivam so ova vasevo p.s. A? I jas ve sakam be amaaaaaan!!!
(me razbravte neli?!)

Срцка, колата ни се расипа нешто и еве останав сама да ја чувам на сред пустелија! Пиши ми пораки занимавај ме!

:pos: :pos: :pos:

„ Не си нормална! Хе хе хе...таква те сакам :)

Е не сум...:je:

...Inace decata rastat al nesekiraj se komsijata mi pomaga za se.

Комшијата, комшијата, ахаааа...

Novo! Sega mozete da ja dopolnite vashata smetka so novite eMobi karti od 100, 150, 200, 250 i 300 den. vo site prodazni mesta na Mobimak so znakot eMobi Karti.
Od Mobimak.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom