Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Срцка, имам да ти кажам нешто многу важно! Гледај да се видиме побрзо, многу смеење ќе има. А сега пукни што ќе се мислиш што е тоа нанананана!

Ама не сакам вакви пораки!!!:icon_mad: :icon_lol: :icon_lol:

Тончи дојди утре на работа па ке видиме за другите денови ок само титни ми ако е ок.

Газдата на нет кафето кај што работам.

Иако повеке ми се допаѓа пораката што ја примив пола саат пред оваа и гласи вака:
Гаду усште скиташ низ Скопјево? ајде прибери се веќе еднаш дома :) Слатко спиј, мај бушафко!

фром мај грлфренд :wub:

Ljubovta sto ne ja baras e ljubovta sto ke ja najdes

Lest we forget how fragile we are...

Од една личност која несакајќи ја повредив:(

O redo!!!

Toa e mojata posledna dobiena sms poraka.

Eve jadev na kej, sea neznam...negde, ti?

Ova e mojata posledna sms:icon_lol:

Vodka, ke te sobere Gizo okolu 9:30 za u Stif. Se dogovorivme u 9:45 da se cekame na zeleznicka. Ajde pozdrav. Alek.

Не би сакала да ти шокирам со поракава.Ќе се мажам идниот месец,ќе биде журка за најблиските, само те молам донеси ми некој што ќе ме земе.:)

* * *
* * *
* * *
Што ме гледаш така, јас сум само една порака што е испратена од некој кој мисли на тебе.

Ова звездиве на мојот телефон изгледаа како снег, ме мрзи сеа да подесувам убаво да изгледа и тука на форум, ке си идам дома да спијам.

Те молам донеси ми ја тетратката по право, морам да ископирам нешто. Те сакам! Марија Б.

Оваа ја добив пред 4 мин..

Сигурно вака е или литературно го напиша?
На охридски би било вака: Е ај жити све донеси ја по право тетраткана. требит да ископирам нешо. те сакам :) (ова обично го сменвиме со ајт :))

моја последна примена порака -
Шо си зела 400 денари без да прашаш? - Мама :)

МаРиНа`Ох напиша:
Сигурно вака е или литературно го напиша?
На охридски би било вака: Е ај жити све донеси ја по право тетраткана. требит да ископирам нешо. те сакам :) (ова обично го сменвиме со ајт :))

Така ја добив.. литературно.:baeh:

А последната порака..
Краво, купи ми цигари ко ќе идаш дома з`ш ќе им кажам на тато и мама дек пушиш.:icon_mad::pos:

Goddess of Chaos напиша:
ok mrdni go gzot do plostad se vrakam od kosturnica yes yes gi vidof

Сум заборавила какво е чуството да имаш тељефон...
Каде вие у темницата идете од Костурница. :)

Многу добро играше во саботата...:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom