Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
ThA-BiTcH театро е кафичпт кај германос на рекорд, а другарка ми е од центар, зашто?

"Дозволете да ве потсетиме дека крајниот рок за плаќање на заостанатиот долг е 31.10.2005 година".

Мобимак изиграва потсетник! : )

Последните 2 пораки:

"Sunet, smesta!"

"Isprati SMS na 070 XX XX so tekst MS GADGD za hit melodijata LOVE COMES AGAIN od DJ TIESTO ili MS GATAJ za DOJDI UZMI ME od Seka Aleksic."

Acid напиша:
Последните 2 пораки:

"Sunet, smesta!"

"Isprati SMS na 070 XX XX so tekst MS GADGD za hit melodijata LOVE COMES AGAIN od DJ TIESTO ili MS GATAJ za DOJDI UZMI ME od Seka Aleksic."
и што одбра ти?

abe mandaloooo kolku e saat znaes li?? ajde gitla u wc i stavaj kafe doagjam

Порака со известување од Cosmofon дека ми ставиле уште 200 денари на сметка:music3:

Барај ме на овој број хххххххххххх
Брат ми

"Еј, ајде у Дуомо, ќе дојдат и Ивица и Владо" - колега од работа

"Да видиш каква танчерка има у Стоби, невидено и непревазиџено небо еј!" - еден од модераторите на форумов! : ))))

Претпоставувам кој модератор хехехехехехехеххе

Жива и здрава. На футбал јок, не сум дома и имам пуно за превод кај братучетка ми таа добрата сум и и помагам за дипломаската. поздрав ептен мало*

Sigurna si?! - drugarka

Stvarno me navredi sho vikash deka Coldplay bile najdobri, a ovie sistem of a down ne bea grupana od namik so ja sakat lele kje se operam mi se jajt ke go goltnam telefonof - druga drugarka

:)

Да се облечам и идам.

Форчн пред 2 сати :)

"ja doagjam, ne mozam veke doma da sedam"
od marija :)

heheheh posledna poraka
Sitnicite pravat sovrsenstvo,sovrsenstvoto ne e sitnica.Zatoa smetaj go moeto drugarstvo kako sitnica vo tvojot sovrsen zivot. :))))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom