Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
мене па пораки освен од мобимак, од никој не ми стигаат :(

не бе, се зезам. задњата порака беше: брат јави ми се ако можеш или пиши како ти беше блогот.

мртво озбилно ова..

Најсреќна сум што имам другарки кои знаат да ми го разубават денот со една порака!
Пред пет минути ми стигна порака: "Ако нешто не може да трае засекогаш, не значи дека не може да трае цел живот"
Знам дека ќе се препознае во муабетов, фала ти за поракава и :love3: !

мене последната ми беше

"Пер ја морам да бегам, извини.ај се читаме"

Офчар мадафака

Дојди одма еден компјутер не работи.

Ова беше последна порака која ја добив во 9 сабајле :(

Qe pasa?Ne si na msn da te zamaram?Pred da se odvleces u stranstvo treba da sipozborime.ako ides u grad vecer u SK,ako ne smetam vikni me. caos

"Еј утре е недела знаеш што следува. Пиши ми што како, во колку и каде. Пак имам новост тралалалала."
Другарка ми што стандард сме заедно во недела ... него кој ќе чека за новоста, мамата!:raz: :pos:

"Се враќам во Скопје на 28 - ми, им ги зедов конечно парите на рака, видоа не видоа - платија"!

(посредник помеѓу мене и клиенти)

Е да му ебам мајката, редно беше, 6 месеци избегнување да платат долг за еден проект! Ти ебам лигушите скржави!

Мистичен напиша:
"Се враќам во Скопје на 28 - ми, им ги зедов конечно парите на рака, видоа не видоа - платија"!

(посредник помеѓу мене и клиенти)

Е да му ебам мајката, редно беше, 6 месеци избегнување да платат долг за еден проект! Ти ебам лигушите скржави!

Значи, на вечера ме носиш на 28-ми?:raz: :pos:

Мистичен напиша:
На 29 - ти! Види у календарот што ден се паѓа! : )

Мх, мх, мх ... сабота, таман!:pos:
Него, мобимак да не е, многу поретко ќе ми стигаат пораки ... :music3:

Купи постери од тин шема ке ти даат гратис цеде од Point Blank.....

Оваа ми стигна завчера од брат ми....

Kaжи и на мама сместа д ми се јаве оти ке те утепам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom