Последни SMS

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Src ke izlezime?Ako odime,zemi go i motorot,ke se povozime nakaj Ohrid.Love Ya.*Kiss4ence*

pisi mi kaj si i dali ke doagas na lizgaliste

POLSEDNATA PORAKA MI E:Brojot 0703476xx e aktiviran vo vashiot krug. Povicite kon broevite ke se tarifiraat 6den/min. Prijatni razgovori so MobiMak

"Ti posakuvam prekrasen den.Se nadevam iskreno deka se oporavuvas.Bidi dobar, zemaj antibiotici i vitamini.Baknezi za tebe...TE SAKAM"
-од една прекрасна личност.

Posleden sms sto go dobiv:
Majka mi:"Maco so prajs?Se spremi za utre?Jas sum vo Sarajevo,v zori ke bidam vo Belgrad,se gledame naskoro.Pozdrav
Posleden sms sto go prativ:
Na majka mi:"Stvarno e ubava vo zivo,ednostavna mnogu,ama ubava,neguvana vo lice,bas kako na tv.Ne peese mnogu,mn obicno cupe."

P.S za onie na koi ne im e jasno za sto zborev vo mojot sms: bev na koncert na Anelija...

Zlato kaj si be? Aj utre da se vidime vo ****** pisi ako ti odgovara

SAkam da te legnam vo krevet da te stegnam, maica da ti vidam.................................................................................... Tvojata NASTINKA

Brojot +38970****** shto go baravte na 02.03.2005 vo 23:19 stana dostapen!

Ne mi e doma majka mi go zela da go napuni:(

(inache za propolis stanuva zbor hehehhe)

Дотичната

Жена му на Балканецот : Само ако уште една порака му пратиш на мажотми ке ти дојдам на работа и пред сите ке те згазам поднозе.

Да одам ли во полиција?
:)

Ако ти дојдам , ќе ти ги дрпнам ушите ко на магаре ! пали тоа тортата !!!

Да ти кажам дека беше катастрофа очигледно нема никогаш да бидам среќна.ај да не те замарам со моите глупости.чао

од една другарка шо излезе на состанок...:cry:

Срц треба да знаеш дека женските се како халахопки,ќе ги "скинеш' и одма ги "фрлаш".Ама ако продолжиш толку брзо да ги "фрлаш" јас ќе си ја имам другарка ми на совест сега.Ама "халахоптичар" како тебе не може да чека,нели?

Објаснување:Поракава нема веза,јас не сум таков како што другарка ми ме претстави(барем мислам така)

Додека надвор дождот лие се прашувам каде си СОНЦЕ мое?-Зошто на момент не се јавиш...зарем сакаш да ме заборавиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom