Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Hitman (2007)

А да! Ова вреди да се гледа. Кога сакате брза акција и да не си го замарате мозокот воопшто, вакви филмови се идеални. А и не памтам кога последно сум гледал филм во кој безмислосен платен убиец како овој во филмот, е уствари “добриот тип“ :-)

4t8yr1w.jpg
preubav film,go obozavam,devojkata e preslatka i filmot e presmesen:pos2:

Денес го гледав History of the world.. првиот дел.
Не знам дали дека ми се спеше, но не беше нешто посебно филмот.. одвај дочекав да заврши.. :)

Денес го гледав History of the world.. првиот дел.
Не знам дали дека ми се спеше, но не беше нешто посебно филмот.. одвај дочекав да заврши.. :)
Ти се има спијано ... многу јака комедија е филмот...

Инаку, првиот дел :pos2: тоа Part I е дел од филмот... значи нема/не е снимен никогаш Втор дел... Името на филмот е: History od the World: Part I

Men in Black ...стварно интересно филмче:tv:

The notebook - убаво филмче онака опушта. Малце крајот го разлигавија ама тоа е тоа.

We are Jews in space, we're running around protecting the Hebrew race..!
Oedipus: [walking around collecting donations] Give to Oedipus! Give to Oedipus! Hey Josephus!
Josephus: Hey, motherfucker!
http://www.imdb.com/name/nm0000316/King Louis XVI [playing chess]: Knight jumps queen! Bishop jumps queen! Pawns jump queen! *Gangbang*!
И најдоброто..
[SIZE=-1]Moses: People of Israel.. I bring you these fifteen.. [tablet falls] .. oy.. ten, ten Commandments of God for all to heed and obey!"
[/SIZE]
:pos: :pos:

History of the World: Part I на Mel Brooks, од 1981.. американска копија на Monty Python, отприлика исто толку закон :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom