Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nines_poster.jpg

0_о
ШПЃ???

Премногу филмој има со слична содржина по плотот шо го прочитав.
Вреди да се гледа?

Вреди, и така нема многу добри филмови ова време.. одлична глума на Ryan Reynolds. Само не го читај ова подоле.

Нели? :)

Излегува дека е нешто како.. полубог (над него и "другарчињата" има еден). Интересен mindfuck :)

WTF. Сериозно wtf.
Или јас сум глуп или ова е неуспешен препис на матрикс.
Морам да кажам дека имаат некоја си интересна идеја ама сценариото ... :tapp:

Scary Movie.. мислам дека кецот и 4ката се нај катастрофа...2,3 закон :pos:

Истерувач на Ѓаволот 3, на Сител.

Hours. И Death becomes her. Вториов квадрилион пати можам да го гледам и пак ќе ми е интересен. :pipi:

Истерувач на Ѓаволот 3, на Сител.
Џабе си ги потрошил твоите час и половина-два часа. Дефинитивно според мене најлошиот дел од Истерувач на ѓаволот. Првиот и вториот сепак се...најдобри
Иначе он топик - Тhe Invisible, добро филмче

По подолго време конечно еден филм за кој вреди да се остане до доцна навечер :-)
b.gif

Freedom Writers (2007). Одличен филм за оние кои сакаат драми и филмови работени според вистинити настани. Многу емотивен на моменти. За оние на кои ќе им се допадне овој филм, не е лошо да го погледнат и
b.gif
The Ron Clark Story (2006).

И двата филма се на иста тема, и двата се работени според вистинити случувања и личности и двата имаат иста оцена (7.6). За мене е интересно и тоа што во двата филма главните улоги се на едни од моите омилени актери, Hilary Swank во првиот која ептен ја засакав после Million Dollar Baby (2004) и Matthew Perry во вториот, мојот омилен актер од "Friends" (1994)

P.S. не ги гледајте овие два филма ако не сакате сериозни филмови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom