Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Hitman (2007)

А да! Ова вреди да се гледа. Кога сакате брза акција и да не си го замарате мозокот воопшто, вакви филмови се идеални. А и не памтам кога последно сум гледал филм во кој безмислосен платен убиец како овој во филмот, е уствари “добриот тип“ :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Денес го гледав History of the world.. првиот дел.
Не знам дали дека ми се спеше, но не беше нешто посебно филмот.. одвај дочекав да заврши.. :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Денес го гледав History of the world.. првиот дел.
Не знам дали дека ми се спеше, но не беше нешто посебно филмот.. одвај дочекав да заврши.. :)
Ти се има спијано ... многу јака комедија е филмот...

Инаку, првиот дел :pos2: тоа Part I е дел од филмот... значи нема/не е снимен никогаш Втор дел... Името на филмот е: History od the World: Part I

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.045
Men in Black ...стварно интересно филмче:tv:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
The notebook - убаво филмче онака опушта. Малце крајот го разлигавија ама тоа е тоа.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
We are Jews in space, we're running around protecting the Hebrew race..!
Oedipus: [walking around collecting donations] Give to Oedipus! Give to Oedipus! Hey Josephus!
Josephus: Hey, motherfucker!
http://www.imdb.com/name/nm0000316/King Louis XVI [playing chess]: Knight jumps queen! Bishop jumps queen! Pawns jump queen! *Gangbang*!
И најдоброто..
[SIZE=-1]Moses: People of Israel.. I bring you these fifteen.. [tablet falls] .. oy.. ten, ten Commandments of God for all to heed and obey!"
[/SIZE]
:pos: :pos:

History of the World: Part I на Mel Brooks, од 1981.. американска копија на Monty Python, отприлика исто толку закон :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom