Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne e bas FILM, nego serija ali aj...24h... epten e dobra:)... uste ne ja dogledav

The Game hmmm od damna nemaf gledano taka dobar film

Pride and Prejudice добра и смирена драма, јас сакам такви па ми се допадна, а не верувам дека многу други би ја оцениле така:kajg:
The Weatherman, поим за досада!!! Повеќе не ми се кренале нервите од еден филм никогаш ... очекував повеќе од филм со Николас Кејџ и Мајкл Кеин ама тапа упм!:lut:
Highlander библија од филм со Крифтофер Ламбер ... просечно филмче:kajg:

Boy eat girl
Посрање филм мислам дека нема да излезе.Не ми се верува како можеле уопште да снимат таков филм, погаден филм немам гледно, башка 3 вечери по ред го сонувам филмот и имам кошмари. Тоа не е хорор, тоа е срање. Немојте да го гледате ќе сакате да се самоубиете од што е глупав филмот.
Бај д веј со онаа Саманта Мамба е

ja gi gleav bandidas so penelope kruz i selma haek...bas dobar film,mi se svigjase :)
i date movie...tinja film eeeej

Date movie, добар е, ме изнасмеа таа коа играше на почетокот.
Иначе тој филмот со пенелопе едвај чекам да го гледам

ThA-BiTcH напиша:
Date movie, добар е, ме изнасмеа таа коа играше на почетокот.
Иначе тој филмот со пенелопе едвај чекам да го гледам

awe imase nekoi smesni sceni,ali ocekuev mnogu pojse...mozam da kazam deka pojse se smeev na bandidas nego na taa tinjata...od 3-4 smesni sceni ne se prai dobra komedija...
a bandidas e zakooooooon...iskreno epten se zaljubiv u filmot baska me nafura neso :)

The Yards - со Марк Волберг, Шарлиз Терон, Жоакин Феникс
многу јако филмче, многу.Во врска со корумпираниот систем на американските железници.Сценарио 5 +

Triple X 2 del ne e nov ama interesen e so Ice Cube

p.s. Ridacal boy kako mozes da go gledas toj film bre ne ti e malku grozen ? jas go gledaF ama na pola film iskluciv mnogu grozen bese

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom