Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
"Man on fire" - Одличен

Profa напиша:
Da,Crash dosta dobar film i zasluzeno si zema nekolku oskara.
Posleden gledan film:Brokeback Mountain.
Mnogu dobra rezija ,scenario,duri i za slika(neznam zasto oskarot otide kaj Crash).Glumata im bese ok.Michaelle Williams mozese da dobie za sporedna uloga.Odglumi prilicno dobro.

Иако премногу го сакам Џорџ Клуни мислам дека споредната улога годинава не беше баш за него, и можеше барем на Мајкл ако не на друг дефинитивно. Го гледав Сиријана и ама баш воопшто не ми се допадна филмот ... некако многу измешан, ми стана досаден и не го ни пратев до крај ... можеби јас не го разбрав, што знам. Како и да е, покрај таква постава од одлични глумци очекував милион пати подобар филм.:lut:

Ви го препорачувам BLOW со Џони Деп. Страшно добар филм и базиран на вистинска приказна. Гледајте го, нема да се покаете!

Memoarite na edna gejsha mi e gledan posleden i mislam deka e fenomenalen :wink:.

kLiNkA напиша:
Dude where's my car?- epten smeski film... mislam bez nikakva smisla ali smesen e:smeshko:

Глумците се закон, филмот ништо посебно :)

Гледавме со Гижо и Водка една добра германска комедија, немаше ни превод ама се снајдовме некако :) Е имаето на филмот не ми текнува.

The Italian Job...dobro filmce

правев маратон, ги глеав трите бои од кишловски, ран лола ран па најтмер бифор крисмс

Batistuta напиша:
Глумците се закон, филмот ништо посебно :)

Гледавме со Гижо и Водка една добра германска комедија, немаше ни превод ама се снајдовме некако :) Е имаето на филмот не ми текнува.

studenten austausch

divine напиша:
Не лажи, одлично филмче е!:icon_lol:
Pogotovo glumicata e odlicna!:)

Inaku filmot navistina e dobar. A ti za domasno imas da mi kazes nekoj thriller, ama dobar. :)

VMRO напиша:
Pogotovo glumicata e odlicna!:)

Inaku filmot navistina e dobar. A ti za domasno imas da mi kazes nekoj thriller, ama dobar. :)

Хм ... а што не сум ти кажала од тоа што сум гледала? Ај разбарај на оваа тема и на Предлог за филм ... најдобрите ги имам пишано ... ако не најдеш нешто што си пропуштил да гледаш прејави се:icon_lol:

memoarite na edna gejsha- super filmce

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom