Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
divine напиша:
Dreamer прекрасна драма со Расел Кроу ... обавезно гледајте ја кога ќе ви се гледа драма:star:

Da te popravam...filmot e so Kurt Rasel, a ne Rasel Krou :)

vo denov se zadadov na gledanje folmovi pa taka gi gleav
-"yours,mine&ours" ...filmov e glup i dosaden,treba da e komedija ama ne e i ic ne mi se svigjase!
-"Nanny McPhee" ... e ovoj mi se svgijase onaka ko bajka e malce ali bas interesno filmce za site vozrasti onaka da si gleas i da si kuliras :)
-"into the blue" mislam deka se vikase onoj so pol voker i dzesika alba...interesen film,ako nisto drugo ima preubavi lugje so preubavi tela i prekrasna priroda :)

Овој на А1 што беше "Италјанска работа" така нешто се викаше.

VMRO напиша:
Da te popravam...filmot e so Kurt Rasel, a ne Rasel Krou :)

Катастрофална грешка! Јас се извинувам ... ама па што, слични ми се некако имињата, мамата! :icon_lol:
Иначе ... завршив со LOTR ... ги гледав по втор пат и уште сум под импресии ... ах, прекрасен филм!

Се решив конечно да го гледам Хари Потер ... за мое изненадување ептен се загледав и ми се допадна многу. И пак едвај чекам да си одам дома да продолжам со вториот дел ... мх, мх, мх!:kafe:

п.с. Заборавив ... го гледав и Transamerica ... на почеток ме заинтересира филмот, после малку досаден ми стана за да заврши катастрофално глупаво ... апсолутно исправно што беше номиниран на Оскар само за главна женска улога (така барем мислам) ... освен одличната глума, нема ништо друго интересно, мамата!

Ali G - da movie ... и се помочав поштено од смеење :pos::pos::pos:

Teksaskiot masakar so motorna pila (mislam deka taka se vikase) top film.

NEMA BLAGE VEZE

Johnny Stulic напиша:
so znam jas sum za trileri akcioni eva dva postari ama mnogu zdravi

BASIC-JONTRA VOLTA :lol:

IGRITE NA IRVASOT - So Ben Aflek ........Epten se zdravi gledajte gi na rastojanie od 2-3 dena da ne vi se someli umo od mislejne :lol:

P.S. Ako si clen na Mensa mozi i na ponabrzo :)

Posleden so go gledav bese Island ama ne me bendisa fantastika

pa decko ako si glup ce gi gledas dva tri dena, ama sepak da ne bidam mnogu grub pa ako ne mozes da gi svatis sepak gledaj si gi ako sakas cela nedela

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom