Последен гледан филм

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличниот Vacancy:
vacancy_poster.jpg

средно жалосниот со Курт Расел - Death Proof:
grindhouse-movie-poster.jpg

и уште еден подобар така ... A Mighty Heart - со Анџелина Џоли:
amightyheartposter.jpg

Hot Rod нова комедија убава за гледање.

Леле ќе заборавев најубавиот филм да го напишам, а и препорачам. ВМРО фала, навистина уште еден прекрасен филм! Посебно ми се допадна крајот ... со разочарување чекав да заврши некако тажно, ама заврши ептен како што ми легна на срце и како што сакав ... прекрасно!

1115_720.jpg

:vozbud:

Jamie Foxx - I Might Need Security (цар е типот, која стенд ап комедија еј:pos2:)
Jamie_Foxx_I_Might_Needd_Security-%5Bcdcovers_cc%5D-front.jpg

средно жалосниот со Курт Расел - Death Proof:
grindhouse-movie-poster.jpg
Filmot voopsto ne e zalosen.. ako ne si zapoznaena Death Proof e edniot film od grindhouse-ot na Tarantino i Rodriguez (drugiot e Planet Terror) i vsusnost toa e film od b klasa ili niskobudzeten film so elementi na horor, triler i se dava vo posebni kinosali. Znaci ovoj film e na Tarantino, i ako si znaes koj e Tarantino ke sfatis deka filmov e remek delo.

Во саботата се скинав од гледање филмови. Еве неколку:

Showtime co Eddie Murphy & Robert DeNiro
Boris & Natasha - филмот ме умре од смеење.
Pearl Harbor со Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale. Тажен филм.

Filmot voopsto ne e zalosen.. ako ne si zapoznaena Death Proof e edniot film od grindhouse-ot na Tarantino i Rodriguez (drugiot e Planet Terror) i vsusnost toa e film od b klasa ili niskobudzeten film so elementi na horor, triler i se dava vo posebni kinosali. Znaci ovoj film e na Tarantino, i ako si znaes koj e Tarantino ke sfatis deka filmov e remek delo.

О, фала што ме просветли.:pos2:
Ако тебе Тарантино ти е Господ, јас не го поштовам и не ми се допаѓаат неговите филмови. Овој касно видов дека е од него, кога веќе почна ... да го знаев тоа на старт пред да го земам филмот, ќе знаев што може да е, па немаше да го гледам. Убиј ме сега ...:vozbud:

Туку да не заборавам, уште еден добар филм гледав вчера ... Fracture ... обавезно гледајте го!
fracture_02.jpg

I shot my wife, prove it! Несвест!

Superbad закон откачено филмче,за релаксација е топ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom