Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Бивши си ми. Не си ни свесен колку си бивши.

Го чекам денот кога ќе ми се вратиш.
Можеби нема да биде за брзо, ама знам дека еден ден пак ќе се најдеш пред мене молејќи ме да пак да бидиме заедно...
Но знај дека тоа ќе биде денот кога јас ќе ти се насмеам во лице и гордо ќе си заминам.
Тоа ќе ти биде казната за се што ми стори.
Јас имам трпение и чекам..
И самиот кажа дека јас ти бев најдобра од сите, епа тогаш ќе видиш како најдобрата ќе стане најлоша.
Поздрав.. и да знајш нигде не одам, си чекам..
ама како ќе те пречекам има да памтиш целиот твој беден и мизерен живот. :sneaky:

Еднаш си totally Blaire-like, флертуваш пред мене и глумиш кул и се е кул и ние сме кул и светот е кул, друг пат си ладна и муабет не ти се прај ко да ти сум опцул мајка. Па еби си матер, после ја сум бил псајхо моуд. :) Ah well, i guess i'll take the high road. И онака мех ми си со новата нијанса на коса.

За грев си сиротиот. Како сум можела со тебе :facepalm:

Само тебе те сакав и никоја друга на светов
само тебе те љубев, ама ти уништи све.
Да ти опростам нема никогаш,што тргна кај друг
бидеиќи премногу знај, сум јас пател поради тебе
и ќе плачам горко,бидеиќи полесно ми е знај
да живеам без тебе.
Ќе поминат долги години
тагата моја ќе пројде
само желбата ќе остане
но некаде утеха ќе најдам јас.

Фала ти што ми пиша за да ме потсетиш дека добро ти оди во животот. Само не знам кого залажуваш, мене или самиот себе? Колку повеќе се трудиш да ми објасниш дека си среќен и задоволен од себеси, толку повеќе ме убедуваш во спротивното.

Никогаш нема да ме убедиш дека тоа што го остави факултетот беше правилна одлука која ја донесе свесно и по долго размислување. Ма колку сакаш филувај го и зашеќерувај го, разочарувањето ти се чита дури и преку екран. Тоа беше последица од твојата несериозност и мрзеливост и ништо повеќе. Ти честитав за работите за кои ми се пофали, како привремената работна позиција, тоа дека повторно си почнал да одиш на тренинг, и новата тетоважа, се надевам дека ја почувствува иронијата во мојата изјава.

Мојот живот е далеку од совршен, но барем не се обидувам да го претставам како таков. Која е поентата да претставуваш лажна слика за себеси на некоја што ти ги знае сите слабости и ти ги има избројано сите бенки на грбот? Никогаш не научи.

Мажи се... Време ти е

• Ми се допаѓа
Reactions: MIL
Уште те сакам мамицата твоја... Знам дека не заслужуваш, знам дека сум идиот ама ете...
Ех колку сум бил глуп... Во заблуда ова го имам пишано или ненаспан... Абе еби се чоек

Нит прв, нит последен.. Фала што ми разубави дел од минатото. Што после нас сфатив многу работи. И да, фала што си отиде пошо немање да дознаам сега што е вистинска љубов. Пријатно.:гомце:

Не те мразам ради тебе. Или ради тоа што се не истрпив дур бев со тебе.

Те мразам заради тоа што ме стави на пиедестал. Што ти бев приоритет во животот, а не мрднав со прстот. Што не се откажа од мене и покрај тоа што го тестирав твоето трпение. Што секогаш се трудеше да се бориш за мене, иако знаеше дека сум твоја. Што секогаш се трудеше да ме запознаваш се повеќе и повеќе. Што не ме зема здраво за готово. Што ме читаше без ништо да ти кажам.

Те мразам затоа што сеуште очекувам некој друг така да биде со мене. А нема. Јас сум излезена со очекувањата, тие со разочарувањата.

А најмногу те мразам затоа што уопште не те мразам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom