Божино
4815162342
Да не беше полу-ретардиранион колега шо си го сакам да не чепни и големата доза на ракија во мене и убавиот Дизни амбиент на апсолвентска вечер, којзнае дали некогаш ќе имавме relapse како некни. My bet is no. Али еднаш е апсолвентска, нали. Како и да е, интересна вечер и беше интересно да се анализира нашиот однос сега веќе оладени еден кон друг, но со одредена доза респект и шарм во муабетите. Како да бевме нови особи во исто физичко пакување во некоја рандом епизода од Твајлајт Зоун. Интересно пецкање цела вечер, денсање like no one's watching и уште поинтересен plot-twist крај. Многу посмирено и постабилно ми е сега во психава кога си го кажавме најперфектното можно збогум наместо она мизерноно од претходно. Поубав крај амин - ти заспана на моето рамо, впиена како некое маче околу мене полу-пијана и полу-уморена после двата оргазми со штиклите до кревет кои јас ти ги извадов пошто секогаш забораваш; Јас уз цигара гледам во таванот и со блага насмевка длабоко вдишувам димови и размислувам колку сум само среќен што барем еднаш во животот сум осетил љубов for realzies. Сепак, веќе ја нема, не беше ни 1% од она што беше... Ни кај мене, ни кај тебе. Тоа беше само еден тажен sneak peek на она што некогаш жареше и палеше, еден краток поглед во Матриксот и ништо повеќе. Не мислев дека ќе можиме да коегзистираме во иста средина, но сега сум убеден дека можиме, посебно со трезниот муабет кој го имавме утрото. Биди среќна, сега добив потврда дека и јас ќе сум.