Порака до бившите

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување
Tи го видов сношти Стево. :D Берберско име. Нејсе, во ист ресторан бевме на дејт. Добро, освен во поубавото име на С, разликата е што јас платив барем за мојот дејт. :D
Гроб беше девојчето со него искрено, мака ми падна малку, он ти беше тикетот за нешто ново а остана неуспешно искористен, па сега наместо да сакаш ново - мораш. Со други. Ваљда.
Ме замисли there на секунда, каде си, што правиш, дипломира ли.. се тоа. Ама ете, ни се раскрстија патиштата. :D
Jaс знам дека зажали на малку еден период, ама среќа што морав/сакав да слушнам директно, пред да се предомислам. Среќа.
Кај и да си, ѕенѕај си, среќна. :) I know I do. :свиркам:

Sho znam, taka mi doe nekako ... :icon_lol: Ovie i site slicni na tebe i vo minatovo i vo idninata.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Не знам што би ти рекла тебе,искрено.
Премногу те сакам,премногу те мразам.
Сакам да продолжиме од каде што бевме,но тоа што ме навреди и што фрли се во вода ме блокира.
Ти се ближи роденден.Ќе ти пратам порака верувај.
Нема ништо да смени,но што знам.
Одамна почнав да губам надеж,но никогаш не сум ја истрошила целосно.
Толку многу имавме заедно,а сепак малце.
Се обидувам да те заборавам,но те има толку многу.
:oops:

Добро е, почнуваш да сфаќаш некои работи! ;)
Не за џабе викаат дека се се враќа се се плаќа. Која иронија... Сега ти патиш по мене само затоа што мислиш дека јас не патам... Епа ти само мисли си, а мене ќе ми помине.. А тебе?

Си е.а мајката, оќелави. И не мора да ја вртиш главата како демек не ме гледаш кога поминуваш со девојката, не грижи се и онака не ти правам муабет.

[quote="wot, post: 6554956 Tи го видов сношти Стево. :D Берберско име. Нејсе, во ист ресторан бевме на дејт. Добро, освен во поубавото име на С, разликата е што јас платив барем за мојот дејт. :D
Гроб беше девојчето со него искрено, мака ми падна малку, он ти беше тикетот за нешто ново а остана неуспешно искористен, па сега наместо да сакаш ново - мораш. Со други. Ваљда.
Ме замисли there на секунда, каде си, што правиш, дипломира ли.. се тоа. Ама ете, ни се раскрстија патиштата. :D
Jaс знам дека зажали на малку еден период, ама среќа што морав/сакав да слушнам директно, пред да се предомислам. Среќа.
Кај и да си, ѕенѕај си, среќна. :) I know I do. :свиркам:
Vaka podobro e

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ич не ти се лутам. Самиот себеси се лутам што си дозволив да имам целосна доверба во тебе.
Што си дозволив да правам планови за иднината со тебе.
Што бев толку наивен и смотан, за да после толку години не проценам каков карактер си позади таа маска.
Што не сфатив порано дека катастрофална грешка ќе ми биде доколку создавам иднина со тебе.
Години од животот да одделам за тебе.
На крај за што...?

За на крај да сфатам дека имам среќа што никогаш нема да бидеш дел од моите планови за иднината, кога ќе дојде време да се реализираат.
Моите планови полека си одат според зацртаното, а тебе ти посакувам се најдобро и господ да ти е напомош.

Ме научи највредната животна лекција што сум ја имал.

Бомба ти е новата женска.
Срам ми беше да гледам со какви се се влечкаш после мене, ама конечно ти дојде памет.
Оваа да си ја чуваш лепотане, ако и неа ја испуштиш стар ерген ќе си останеш.
И де пушти си пак брада, ич не си убав вака.

Да ти ебам матер колку ме напрај рамнодушен и ладен со другиве жени. Ништо ми нема шмек, вкус, забава. Се осеќам ко факинг Тед Мозби, трагајќи по спиритуално исполнување и летање на пеперутки при бакнеж. Али on a more positive note, chicks dig the post-break-up cold Bozhin.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom