Нека ми се јави некој ако мисли дека е поголем малер од мене.
Праам тикет во Копачка,ги ставам МК,Лазаров и Стоилов +,Русија п.п +,Дарушафака + и се мислев помеѓу Сете-Поитиерс прв сет 45,5+(не влегоа) или Модена-Конељано .. Се решив за дундите и куца мајчината турбо и само што ќе ја пофалев,истата секунда проверувам и гледам Модена 1 прв сет..

Ај си викам така сакало да биде,сеедно ист коефициент и вака и така.
Еве пред малце завршија и имам малце да покукам..
11-6 водеа,потоа 12-6 ама челенџ и 11-7.. До втор технички тајм-аут 16-12 водеа. После тоа се случи потопот.Коњељано ги стигаат,Модена прават 17-16 и после дојде едно мало пиченце,ама што сервис ќе беше тоа!

Чудо од жена!Комотно во машка одбојка да влезе.. 17-20 свртеа гостинките и имаа три напади по ред за 17-21..Се спасуваат моиве и стигаат 20-20..Имаа огромна шанса да поведат,ама ништо 20-21.. Лесно 21-21,ас,блок и 23-21.

Бомба сервис,блокираа ама пак дојдоа во напад гостинките и намалија 22-23.Прават напад Модена и јаде блок еден на еден,ама ептен амбициозно,со пајп.Сепак срамота е еден на еден блок да јадеш. Тука тренерот на Модена се покажа како една тешка незналица и не побара тајм-аут. При толку тесен резултат и губење два поени по ред,од 100 тренери,150 тренери ќе побараа тајм-аут.
Јадат повторно блок и пак не побара тајм-аут идиотот,за да и последниот поен пак јадат блок.Лошо примија и техничарката сакаше малце да се курчи и таа демек да заврши и фино лепо си изеде блок. Двата последни блока беа толку "нежни" што можеа комотно да ги фатат кога сакаа,ама секоја беше со мисла другата ќе ја фати.
Значи имав добитен тикет и испадна недобитен.Ај што испадна недобитен,уште повеќе ме изнервира бидејќи одеше ептен добро.
Од 16-12 17-20..

Втор сет 12-16 и тепаат 26-24 мамето ваше.
На друг тикет ко бајаги посигурен,ги играм Словенија и Русија индивидуално +,Лазаров и Миркуловски +..Ко сака тоа малерот во тебе да ти додаде уште една,ќе додаде.Ги додавам Волеро Цирих ,повторно дунди одбојка.Овој спорт треба да се забрани за кладење.
Прв сет 17-25

,втор сет поен за поен се здробија скоро цел сет и при крај на сетот ја направија разликата и тепаа 25-20.. Почнува трет сет,одма феноменално и прават 7-4..тој вепарот од Динамо тренерот бара челенџ,топката аут и 6-5..Пак поен за Волеро,пак челенџ и пак поен за Динамо..На технички 8-7 водеа и сега 10-15.

Сега нормално ќе си губат 1-2 и верувам ќе оди во петти решавачки сет и ќе го посисаат.Тоа ќе ми дојде како стимулација за спиење.

[DOUBLEPOST=1484253352][/DOUBLEPOST]Најголеми шанси да добиеш срцев удар ти е од жени.

Губат стоките 15-19,прават 22-19(7 поени во низа еј!),стигаат русинките 22-22 и имаа дури напад за водство ама ја мавна 6 метра во аут и сетот завршува 25-22.Страшно у пм.
Ај барем нека победат,нешто добро да има.[DOUBLEPOST=1484256834][/DOUBLEPOST]Браво бе,да си ебам векот! Појак и од Нострадамус сум. Си изгубија фино лепо 2-3,но водеа 2-1,а не губеа 1-2 како што мислев.Го земаат трет сет,а губеа ко стоки и го изгубија петти сет,а имаа одлична предност.

Жени.
Водат 8-5,им ја свртија 8-11.Е ај сега..

Ама ова тренерите треба да ја изгубат лиценцата,еј неписмените не знаат тајм-аут кога да побараат.Ова е чудо над чудата. Имаа дури и напад за 8-12,се спасија моите,прават 9-11 и отсервираа добро,префрли топката преку мрежа и се деси чудо...изедоа блок,ама сите 6 одбојкарки беа во предно поле омфг! Тоа ти е како во кошарка сите да се збијат под кош.Е како може ваков аматерски потег да се деси на 9-11 во петти одлучувачки сет.
од 8-5 ,11-15.

Четврт сет 16-18,18-25.
Ви ебам неписмените.