Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
За пеза сум... Пикадо се игра до 4 добиени сета , ми води играчот 3-0 у сетови и 2-0 во легови , и му треба само уште 1 лег за 4-0 и добивка... му ја вртат до крај фрла како девојче.... отиде 1 просечна МК плата у пизду матер... пред тоа Ливерпул на комбо тикет дупла шанса ми еба матер.. Сабајле Аделаиде-Мелбурн прва на тикет ми еба матер двојна шанса X2 прима гол у 88' .... 2 месеца ќе си крцаш добро... 1 ден ќе се направиш будала и отиде...

Нека ми се јави некој ако мисли дека е поголем малер од мене.:toe:

Праам тикет во Копачка,ги ставам МК,Лазаров и Стоилов +,Русија п.п +,Дарушафака + и се мислев помеѓу Сете-Поитиерс прв сет 45,5+(не влегоа) или Модена-Конељано .. Се решив за дундите и куца мајчината турбо и само што ќе ја пофалев,истата секунда проверувам и гледам Модена 1 прв сет..:neetaka: Ај си викам така сакало да биде,сеедно ист коефициент и вака и така.

Еве пред малце завршија и имам малце да покукам..

11-6 водеа,потоа 12-6 ама челенџ и 11-7.. До втор технички тајм-аут 16-12 водеа. После тоа се случи потопот.Коњељано ги стигаат,Модена прават 17-16 и после дојде едно мало пиченце,ама што сервис ќе беше тоа!:sramezliv::shook: Чудо од жена!Комотно во машка одбојка да влезе.. 17-20 свртеа гостинките и имаа три напади по ред за 17-21..Се спасуваат моиве и стигаат 20-20..Имаа огромна шанса да поведат,ама ништо 20-21.. Лесно 21-21,ас,блок и 23-21.:roker::roker::roker: Бомба сервис,блокираа ама пак дојдоа во напад гостинките и намалија 22-23.Прават напад Модена и јаде блок еден на еден,ама ептен амбициозно,со пајп.Сепак срамота е еден на еден блок да јадеш. Тука тренерот на Модена се покажа како една тешка незналица и не побара тајм-аут. При толку тесен резултат и губење два поени по ред,од 100 тренери,150 тренери ќе побараа тајм-аут.

Јадат повторно блок и пак не побара тајм-аут идиотот,за да и последниот поен пак јадат блок.Лошо примија и техничарката сакаше малце да се курчи и таа демек да заврши и фино лепо си изеде блок. Двата последни блока беа толку "нежни" што можеа комотно да ги фатат кога сакаа,ама секоја беше со мисла другата ќе ја фати.:tapp:

Значи имав добитен тикет и испадна недобитен.Ај што испадна недобитен,уште повеќе ме изнервира бидејќи одеше ептен добро.

Од 16-12 17-20..:boksix::popce:

Втор сет 12-16 и тепаат 26-24 мамето ваше.

На друг тикет ко бајаги посигурен,ги играм Словенија и Русија индивидуално +,Лазаров и Миркуловски +..Ко сака тоа малерот во тебе да ти додаде уште една,ќе додаде.Ги додавам Волеро Цирих ,повторно дунди одбојка.Овој спорт треба да се забрани за кладење.

Прв сет 17-25:pusigo:,втор сет поен за поен се здробија скоро цел сет и при крај на сетот ја направија разликата и тепаа 25-20.. Почнува трет сет,одма феноменално и прават 7-4..тој вепарот од Динамо тренерот бара челенџ,топката аут и 6-5..Пак поен за Волеро,пак челенџ и пак поен за Динамо..На технички 8-7 водеа и сега 10-15.:toe::pijanco: Сега нормално ќе си губат 1-2 и верувам ќе оди во петти решавачки сет и ќе го посисаат.Тоа ќе ми дојде како стимулација за спиење.:mad:[DOUBLEPOST=1484253352][/DOUBLEPOST]Најголеми шанси да добиеш срцев удар ти е од жени.:notworthy::ROFLMAO: Губат стоките 15-19,прават 22-19(7 поени во низа еј!),стигаат русинките 22-22 и имаа дури напад за водство ама ја мавна 6 метра во аут и сетот завршува 25-22.Страшно у пм.

Ај барем нека победат,нешто добро да има.[DOUBLEPOST=1484256834][/DOUBLEPOST]Браво бе,да си ебам векот! Појак и од Нострадамус сум. Си изгубија фино лепо 2-3,но водеа 2-1,а не губеа 1-2 како што мислев.Го земаат трет сет,а губеа ко стоки и го изгубија петти сет,а имаа одлична предност.:tapp:
Жени.

Водат 8-5,им ја свртија 8-11.Е ај сега..:popce: Ама ова тренерите треба да ја изгубат лиценцата,еј неписмените не знаат тајм-аут кога да побараат.Ова е чудо над чудата. Имаа дури и напад за 8-12,се спасија моите,прават 9-11 и отсервираа добро,префрли топката преку мрежа и се деси чудо...изедоа блок,ама сите 6 одбојкарки беа во предно поле омфг! Тоа ти е како во кошарка сите да се збијат под кош.Е како може ваков аматерски потег да се деси на 9-11 во петти одлучувачки сет.

од 8-5 ,11-15.:bravobe::цицки:

Четврт сет 16-18,18-25.:bravobe:

Ви ебам неписмените.

Последно уредено:
I've realy done it this time,ГО ДОСТИГНАВ "ЗЕНИТОТ НА СВОЈАТА КАРИЕРА".:гик:
1.040 квота не можам да погодам:pos:,ЗАТОА ШТО ГОЛЕМИТЕ КВОТИ СЕ ЗА ПИЧКИ.:kuracc:
haha.png

2(два)гола за едно полувреме,БРАВО ГАУЧОСИ,секоја чест,ние да се собериме од форум со играч помалку да игравме цело полувреме барем 3 гола ќе закуцавме
img174.jpg[DOUBLEPOST=1484785650][/DOUBLEPOST]Бет 365,местото каде се случуваат ЧУДАТА,Наполи губи дома од Бешикташ,истиот тој Бешикташ кој изгуби 6-0 од факинг Динамо Киев во клучен меч во ЛШ:pos:.
Кил од 7 разлика во 45 минута на крај нерешено со ебената Висла,ДОМА, ОК,Барса кошарката губи 40 разлика од Реал(а јас ја чекам да не изгуби со 10 НА ДОМАШЕН ТЕРЕН):pipi:
Чиле имаше историска победа на СП,против една Белорусија,која денес излезе машки против Германија,и денес нормално,Македонија 3 ЦЕПЕЛИНИ,Гвардиола празен гол ќе промаши наместо да ја даде чиста контра да отворат(на празен гол),Гурбиндо 10 грешки на крај,ОК Е.
Не ми е толку за парите,мала пара беше,23 евра некаде,колку за начинот на кој ме дупат во оваа проклета БЕТ365,страшни рекорди срушив,барем никогаш не сум паднал во наша кладилница на 1.04,за се постои прв пат нели?:pos:
Untitled.png

Последно уредено:
196eaa4ae9e7aff501316b0e55258dc4.jpg

Koja nesreka me prati ..ncncnc .
A najloso os se,e sto namesto Aldridge go imav Kyrie + ..go stornirav tiketot,radi slabi Sunsi,ran BO,ke siluvaat drugite .si velam aj stom go imam Jokic,ako on prejde,mora i Aldridge na drugata strana ..taman si izleze info 2/3 saata za Parker deka ne igra,si velam ova ke bidi sigurica,15min pred utakmica op i Gasol ne igra ..ne ni planirav nego da go sledam od togas ..
Jokara 5/5 12poena ..Aldridge 0/3 ..
D.Murray zimase poveke sutevi,Dedmon na pocetok imase 2/3 ..
Si klaj ciganot eden kos,i dva slobodni prva cetvrtina..Dedmon dobi dva brzi faula,vtora isto ..Aldridge prvo 8poena ..vtoro poluvreme prva minuta 2poena 4/7,sutirase uste dva pati,i dva brzi fauli,otkako si ostana sam na teren,bese sam od prvata petorka,si naprai uste 2 faula,i si ostana na tie poeni,posledna cetvrtina samo sto vleze,znaci bukvalno za 5sec si napraj faul i si izleze ..mu ibam crnecot,dabogda Trump od deneska gi protera site crnci od Amerika ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Наравоучение-НИКАД НА ХЕНДИКЕП,НИКАД,НИ НА МАЛ,НИ НА ГОЛЕМ:kuracc:
Untitled.png
img175.jpg
"ФАЛА ТИ КИРО,ФАЛА"баш вчера минус,само еден пенал ни свирнаа,на цела текма,мислам дека никогаш не сме имале имале 1 пенал на утакмица,дури и на тренинг меѓусебен меч.
Со оглед дека Шведска денес ќе го попари Египет адекватна е темата за листичот.
img176.jpg
И за крај ,ПОВТОРНО СЕ НАДМИНАВ.
Ова беше ВРВ НА КАРИЕРА,ЗЕНИТ.
Го играм НОЛЕ 3-0 хаха,1.18 коеф,хаха,баш тогаш најде ЛЕГЕНДАТА ДА ГУБИ,хаха,аааа.
И овде имам уште две текми за денес,ама мислам дека нема шанси за пад овде,па да постирам нов пост таман со еден удар сите недобитни да ги соберам,и нормално сеуште ќе следуваат нови,сепак ПРОСЕЧНИОТ КЛАДИОНИЧАР СЕКОГАШ ПО ЕДНА ГО ДУПИ.:pipi:16197071_10209228502604452_1162378082_o.jpg

Последно уредено:
db97a359e09a1e085977e9576cfb279e.jpg
b82f5a5aa78bc38deb2c69570438150a.jpg

Znaci toa sto me prati poslednive dena,e tragicno .
Za prviot tiket,pisav i na drug forum,deka ke gi igram Cousins,Bledsoe,Barton i eden od Turner/PG13 minus il Irving plus ..si vlagam i gledam prv tip Drummond na 13.5 ..ovoj e dobar,ke fati skokovi u napad,ke ova ke ona ..i ona 1od2 sut i 4 brzi faula ..ncncn .
Drugiot e uste potragicen tiket,znaci si stikliram utakmici od sportlife ponudata,ke napravam screenshot od toa sto ke igram,inke idam da uplatam u Zlatna ..i koga tamo gi nema Liefering ..taman,okk,aj da si napram 7+ koef,da si najdam utakmica so slicen koef,i onda,Glenavon na prv pogled izgleden 3+,aj si velam Linfild si pocna da siba golovi,+ si igra so najefikasnite Ballymena,ke opnat i gostite mozda eden gol,i taman si padna izborot na niv,mislam od tie sto gi imav na tiket,kaj niv prv padna gol,i ko po pravilo,ti ke ostanat under ..
Po 4 suta na gol prvo poluvreme,od toa sto gi davase na bet365,i aj ke idat over,ona ko 2+vtoro skoro sekoja ide od nivna liga,koga oni edvaj 78min si dadoja vtor gol,si imaja uste 15min za 3t,al dzabe ..ti ibam prokletiot tim ..
Mi skinaja 100eu,il na dvete 300eu..nejke i nejke .

Данска денес ме пензионира од уплата над 100 денари... ако ставам повеќе на лист до крај на сезоната, јас гомна да јадам.
И јас се зареков од вчера другар. Имав пишано 9 фаворити за сабота и недела за 500 ден уплата носеше 2500 и си реков овие ако не излезат веќе во животот нема да уплатам повеќе од 100 денари. И како за беља Ливерпул ме паѓа уште првата, еве сега ќе чекав само уште Рома.
И ете денес што се случува како паѓам..Бенфика прво полувреме 0-0, крај 4-0....Шта речи, речи су сувишне................20170122_193925.jpg

Боље у кафана сите пари да ги даев. Еден куп фудбали си искочија ја морав и ракомети да играм. Ваков ден со фудбали треба да се користи.

1.png 2.png 3.png 4.png 5.png

Играш ГГ и се случува ова :

123-та секунда.Нормално,Лајпциг 3:0.

Сега ме паѓа СКА 2-5+,завршија 0-4. На 4:30 минути пред крај на мечот,1-3 прават Сочи,одма уклучувам стрим и гледам 0-3,2 минути исклучување за Сочи.:popce:Просто да се утепаш.А секаде беше 1-3. Дадоа СКА гол во тој power play,ама узалуд беше тоа.Друго е 1-3,друго е 0-4.Барем ќе имаа шанса да реализират на празен гол.50 и неколку секунди до крај,пак исклучување за Сочи и некако Сочи излегоа во контра,еден на еден со голманот и цел гол го промаши.:tapp::tapp::tapp: СКА имаа одлична шанса ама не реализираа и остануваат уште 10 секунди,кога слушам свири судијата за крај.Значи времето на стримот беше во офсајд.:lut:Ко бајаги си викаш има уште 10 секунди,ќе пробаат уште еднаш и бам бам.:bance:

Првите 3 power play-и СКА не ги реализираа,следните три ги реализираа за чудо и последниот не.Најважниот не го реализираа..:uzi::yid:

Другите 3 утакмици од 17:30 се здробија. 6-2 3-3 1-6,а овие слепциве 0-4.Се борат за плејоф и не можат гол да дадат на домашен терен,а СКА примаат голови како луди.

:несвест:

Да Бог да ти погинат двете деца, све ти ебам преценето умрено. Овој бил ГОАТ, кур се тресе у ладна вода... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Значи 2 поени ми требаа за овер, ликот имаше 24 со 8/11 слободни и некако успеа утакмицата икс да заврши и викам добро е ќе даде ваљда уште кошче. Утна положување, да бог да му го утнат ковчегот на погреб, и нормално не даде кош до крај. Како бе може ова да ми се дешава не ми е јасно жими се најмило. Се што фатив на АО отиде за 2 дена на некои ретардирани падови, ми завршуваат 0-0 пријателски утакмици, од цела лига само јас ја бирам таа што нема голови, не можат поен да ми дадат, не можат гем да земат итн итн. Да Бог да умрете сите што сте ме заебале, сите до еден се да ви изнаебам неспособно у пичка. И на тој што ме колне се да му ебам. И не ме замарајте дека постоеле Богови и верба во нешто, да не ви ебам се и на вас верниците у пичка.

И на брат ми да му ебам жмиглето што ме излажа дека копилево ќе било напалено пошо управата не му носела играчи. Да богда го запалат на Прочка.
usp-nba_-new-york-knicks-at-cleveland-cavaliers_009.jpg

41139830c8aadd5ff9576c5e32f0996f.jpg

Da bogda umres vo najteski maki Wigginse ..
Ps.isto i Giannis i Nurkic ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom