Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
која психа е Норберт Гомбос тоа е чудо, водеше 1-0 во сетови и со брејк во вториот сет и успеа да загуби, имаше направено околу 15 дупли грешки, и тоа правеше дупли со метри во аут, не во мрежа или да е близу до линија, повеќе на тикет никогаш ова италијанско гомно

Пуштам вчера едно колку да пратам нба,пратев шо пратев до кај 2-3 саат,станувам сабајле и глеам дека копилињава се растуриле од давање кошеви,ахх ќе имаше денеска за играње на убави пари ама јебеш га

Untitled.png

Не може проклет, проколнат човек како мене да добие кога ќе игра на повеќе пари. И пак болните Наполи. Се чини дека да ги играм и на теренот да излезат ќе се деси нешто и нема да почне натпреварот. Болно е тоа што се случи денеска, едноставно нездраво. Ги имав Рома-Наполи 5.5+ на жолти картони на бет365 и паднаа 5 жолти. Ама тоа не е страшно. Петте жолти кој ги даде судијата беа чисти, почисти од се. Сите опасни стартови и само еден кој спречи контра. Но она што е страшно е картоните кои не ги покажа Рицоли. И тоа не еден, туку повеќе. Уште во првото полувреме на Пјанич не му даде жолт за намерна контрола на топката со рака со која си ја пушти пред себе и тргна во напад. Итурбе не доби жолт за симулација на слободен удар, апла симулација. Де Роси во првото направи три прекршоци за жолт, а доби само еден. Во еден момент во второто полувреме се насобраа 8 играчи да протестираат за разни одлуки. Де Сантис му се дереше две минути за несвирнат фаул не му даде жолт. Мбива со шаката му го расцепа окото на Гулам, притоа намерно не му даде ни жолт. И како капак на се Наинголан и Паредес во продолжението два пати ја шутираа топката во публика после судиски свиреж за фаул и офсајд и на ниеден од двајцата не им даде жолт.

А се што ми требаше од тие 5-6 ситуации само еднаш да го извади картонот. Болна, ретардирана работа.

за 100 евра, да нема тај брејк на мечот Иснер-Џокович, висеше Иснер во скоро секој свој сервис гем, имаше Џокович во 2-3 наврати 15-30, па на 6-5 имаше и сет топка, јбг тоа е, некако се поклопија коцките да не изеде Иснер брејк
3448ld1.png
[/IMG]
Untitled1.png

за 50 евра Бердих да му земе сет на Мареј
Untitled2.png

имам уште 2-3 вакви со по една промашена за по 30-40 евра

Ja фаќам Севиља 1-1 и 2-3, Барса ракометот 65,5+, а до 50та минута имаше одвај 50 гола, последните 10 минути 15 гола дадоа, нападите им траеа по 20 секунди и го ставам Јунајтед 1-1 и 2-3, до 80та минута 1-0, Руни дава за 2-0, Де Геа прима гол низ нозе и нормално во 93та 3-1......

Црвена звезда ми јебе матер на тикет со 12 текми , од кој 6 се двојки , за 50 3900 добивка.. и на главниот тикет Црнчугава дебела со Грдосијава наваро ја имав со хендикеп гемови двојка +6.4 , ја згази ова немилосрдно ... каков ден , одамна немало , цела италија германија англија шпанија излезе....

Boooo koj psihopat sum,so vika Dzoni
Crni demoni me gonat.:eek:
Pa ne sum normalen definitivno.
Si pravam kombinacija 6 utakmici:Real,Junajted,Partizan,Sarajevo,Benfika i Porto 3.2 koef.
I koj crn,najcrn :gjavol:me natera da dopisam uste edna utakmica.
Zosto bre sekogas si begam od srekata?
I toa koja utakmica?Fucking FK Vozdovac alooooooo.:shook:
Pa tie domasnite ne gi igraat navivacki ne pak jas.
Koj :kuracc:me natera da go svrtam biltenot bas na stranata na srpskata liga i namesto samo Partizan da gi dopisam onie kretenite.
Megusebnite dueli me izlazaa,gledam statistika apla 3 za 3 igra,plus koef mal aaaaa si vikam ovaa sigurica e.
I ete mi,namesto da uplatam 1000 denari na 3.2 uplativ 700 (demek da gi zaebam kladilnicite):facepalm:
Ne be vakvi duduci ko mene ne treba nikogas da fatat,zosto sme tikvari nevideni.
Po kojznae koj pat ovie meseci mi se slucuva ova,po moja vina.
Kako be nema do mene eden koga pravam vakvi glupisti pa da mi stega po nekolku brzi:boksix:,za da se svestam.
Koja budala sum.:facepalm:

Црвена звезда ми јебе матер на тикет со 12 текми , од кој 6 се двојки , за 50 3900 добивка.. и на главниот тикет Црнчугава дебела со Грдосијава наваро ја имав со хендикеп гемови двојка +6.4 , ја згази ова немилосрдно ... каков ден , одамна немало , цела италија германија англија шпанија излезе....
Па кога не слушаш... :kuracc: :icon_mrgr:

Blaz Rola - Quinzi znaci nemozam ej 6-3 3-0 vtor set samo 1 poen ima zemeno Blaz ili se napusil mladiov ili neka predava Rola zatoa sto ke mu ja iznaebam majkata VDUP

6-3 6-1
SE DA MU IZNAEBAM SOCHNO NA ROLA PEDER SKAPAN

Последно уредено:
Секогаш кога ке почнам да играм онлајн после 3-4 дена ми се дешава ебење во мозок во серија, ама буквално секогаш, во неделата легендарниот меч на Кил дома, вчера чекам да нема тај брејк на мечот Соеда со Хјуит, прв сет го зема Хјуит 6-4, во вториот води 5-4 има сервис и 40-30 меч топка, Соеда му прави брејк, поведува со 6-5, сервира Хјуит, и јапонецот имаше 15-40 2 брејк топки за да го земе сетот 7-5, начинот на кој Хјуит ја спаси втората брејк топка беше ебење во мозок исто како со Кил кога Палмарсон во последниот напад погоди пречка па топката падна на гол линија, од тотална дефанзива Хјуит го удира топчето кое удри во мрежа се одби и падна во полето на Соеда, и еве сега, го чекам Донској за 40 евра со факинг Милојевич, на 1.30 коеф, и после земен прв сет Донској го губи мечот, а цел меч беше подобар во сите сегменти, поголем процент на освоени поени и на прв и на втор сервис, ова веќе и не може да се нарече немање среќа, најдобриот режисер од Холивуд мислам дека не би можел да смисли вакво сценарио, не е проблем тоа што во серија паѓам на по еден натпревар, и добивките не се којзнае колку големи, ама начинот на кој паѓам е нешто ненормално[DOUBLEPOST=1428423598][/DOUBLEPOST]серија се наставља, преска играм еден тенисер да го земе вториот сет, имаше 6 брејк топки кои не ги искористи и на 4-4 при водство од 30-00 изеде брејк, после тоа играм сингл на Монтањес, го загуби првиот сет, се повреди во вториот и предаде, и на бетфеар тоа се смета како загубен бет

Последно уредено:
uploadfromtaptalk1428769109085.jpg
4 kola bez primen gol ..istoria na povidok za Glenavon

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom