- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам шо да речам стварно....Тоа ми се случува мене со кошарките и ракометите,фудбалите ај барем некогаш(еднаш во 1000 пати) знат да влезат,ама овие двете претходни ѓубриња од спортој никако да погодам па ако сака 1.05 коефициент нека е
Legenda si brat. Jas ne igram uste od krajot na minatata sezona i sekade se kurcam so toa. Arno ama gjaolot nema druga rabota pa ce te tegne nekaj kladilnica.Не знам шо да речам стварно....
Во било кој спорт да се закачам ќе се случат чуда..
Кошарка одамна не играм,освен ако нема шо да игра, и ако изиграм како за чудо ќе се повампират,речиси редовно до последен напад ми е неизвесно ливчето..
За фудбал не знам шо да кажам,посебно ако пишам Англичани,па ме имаат отепано...
И секако Реал,Барса во гости,ме изгореа овие години....
Тенис,шо да речам за ова проклет спорт..
Најголемите зијани сум ги имал,посебно на Ролан Гарос и Вимблдон низ годините...
Сега еднаш пишав,пред 2 недели ко немаше ништо за играње тој ден,и очекувано..
По 19 победи со ред на Надал над Бердих нормално,стапот се повампири и го тепа дечкото со стероидите 3-0...
Ја пишам Халеп со Макарова,сестрата 2-0 губи,со освоени 3,4 гема на цела утакмица.. а 1.30 беше....
За ракомет шо да кажам,СП здравјето ми го зеде...
Првите 2,3 дена се шо ми даде после ми го зедоа со дебела камата...
Па она шо се случуваше не е можно....
Абе како за инает против мене,пиши ги на тим тогаш ќе влезеа во црни серии,по 10 минути гол да не можат да дадат...
А со други се убиваа од голој,ги пишам јас со класи послаби противници и не знаеја кај тераат...
Или пенали ќе испромашеа,или голманот ќе се повампиреше....
Пиши на конечен,хендикеп тогаш не знаеја голот да го видат...
Исланд ги играм со Чешка губат 10 разлика,а пред тоа Исланд вади нерешено со Франција...
Египет го играм да изгуби со Шведска нерешено вадат,а требаше да тепаат,ја тепаат Чешка,еднаш играм за нив да не изгубат со Исланд 3 разлика и нормално тогаш примаа голови од кај стигнеа,и последен напад ми требаа за 100 евра да дадат гол и како за инает за мене зеде Ѓупакот од мртов агол да шутира...
Ги играм со Германија да примат 27 гола,и баш тогаш Швабите најдоа да си го ладат....
За стрелците не знам шо да кажам стварно,абе како да гледаа тие шо ќе ги играв и баш тогаш ќе изиграа нешто шо не треба....
Или 10 пати стативата ќе ја стегнеа,или над гол,или пробивања...
Или нормално,голманите баш тогаш ќе се повампиреа...
Или тренерот ќе видеше дека јас чекам играч плус па ќе ги извадеше од игра,или ако чекав минус ќе ги оставеше(како шо ми напрај онај педерот дебилски тренер на Исланд,кога на ревијален меч со Алжир го остави да игра Сигурдсон цела утакмица,за да ме заеби мене)...
Има многу шо да пишам....ова е најсвежно...
Ами ко ми избега Хамбург ракомет со Фуше пред 3 години....
За Ф4 играа,реванш меч дома,првиот го изгубија во гости,и ја чекам 1 за 35000.и водат 5 разлика на 10 минути до крај,и нормално тогаш се повампри она педерчето со репчето Хајненеветер и за само 10 минути Фуше прај серија од 10-3 и ми ги зедоа парите од џеп..
А Хамбург тогаш беше со Дувњак,браќата Лијевски,и цела сурија звезди..
Абе ко ќе нејќи џабе е,ако сакаш на гла намести ќе те заебат,не си анализирал,ако сакаш и дојава имај директно од газдата на клубот пак ќе те заебат...
Се е среќа во оваа проклета кладилница,тие треба да те погодат,џабе пратење,џабе статистики,џабе се...
Ние шо ако пратиме,овај играл,тој не играл,вака така,ќе дојди некое бате ко онај од Радовиш,ќе чукни некоја SCI-FI комбинација со 4 утакмици 10илјади коеф,шо ни Спилберг не можи да ја режира и ќе фати со 50 денари 600 илјади..
Играј ние ко будали,Т1+,на овај му требало,на тој не му требало,морало да тепаат денес зошто вчера овие заебале...
Абе упм....и комар и се....
Поубо чоек зарој и карти да игра отколку ова проклето нешто,барем таму си на чисто,знајш дека ќе ти ги земат парите(и нема чекање толку)
,овде само се надеваш,дремиш пред ТВ како некој кретен и за шо?за џабе...
![]()