Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У живо втор сет имав 7.5 плус гема... 6-0 со едвај 2-3 поена земени цел сет за никулеску, абе јас сум глуп на жени што фрлам пари, само за ебење се за ништо друго не ги бива....Циганката Никулеску губи од питбулот после прв добиен сет. Опет иста прича. Да и ебам грдлата. Оној Ставроно уште па на аватар ја стаил![]()
Отвори ги мечовите на Николеску, последнава година секој 3 меч го добива првиот сет и го губи после мечот. Мислам дека во бетсити за таков тип на неа има над 7 квота. Одсега ќе ја бркам секој турнир, маму и ебам циганска.[DOUBLEPOST=1423774490][/DOUBLEPOST]Мaкaби зa прв пaт изгуби oд АлбaУ живо втор сет имав 7.5 плус гема... 6-0 со едвај 2-3 поена земени цел сет за никулеску, абе јас сум глуп на жени што фрлам пари, само за ебење се за ништо друго не ги бива....
Циганката Никулеску губи од питбулот после прв добиен сет. Опет иста прича. Да и ебам грдлата. Оној Ставроно уште па на аватар ја стаил![]()
Знaчи не губи, или тепa или предaвa. Oдсегa секoгaш ќе се клaдaм нa нејзеYou don't mess with Carla Suarez Navarro.![]()
dzoni Kasilla e golmanot na Espanjol a ne igracot so go ljufna penalot, dzabe go kolnisВо право е Томасино..све е фарса,све е местено...вчера за 3300 ја чекам Малага 1X и глупаците односно онај инвалидот Кико Касиља промашва пенал,односно не промаши му ја поклони на голманот 85-та минута на 0-1 резултат...и нормално Еспањол станаа семоќни и победија прв пат на гости после 5 месеци бидејќи веројатно знаеа дека јас ги имав пишано да не победат и намерно се измотивираа и игра како ненормални..притисокот на нив ми се крена 180..иако имаа натпревар 3 дена претходно..арно барем фати клетвата и го исколнав Гарсиа(нивниот најдобар играч) кој се повреди и се надевам дека од болнички кревет нема да стани да му ебам се понајмило..да умри таму да исцрка дај боже...
Денес си реков нема да ја играм Рома бидејќи италјанците се местачи но не одам со истата логика за Јувентус бидејќи мислев дека ќе ја претераат и таа да ја наместат...сум се лажел...Овие биле ѓубриња ,воопшто не му ја мислат за ништо туку важно да си ги пикнат парите вџеп и да изиграат како што ќе му кажат...еееееееееејј Чезена цела сезона 1000 гола примија,заедно со Парма гнијат на дното ама денес играа како невидени нинџи против Јувентус и правеа акции од фудбалските учебници..а Јувентус нормално курташак си играа и делуваа како да не му е гаље за натпреварот ,на 10 минути пред крај свират пенал за нив и Видал застана го промаши ЦЕЛ ГОЛ и воопшто не ни изреагира...ејјј двапати поред екипата што ја чекам да дај гол промашува пенал .како господ да му гледа во ливчето и намерно да ми го прави ова...
преку 100 евра ми избегаа за два дена заради гнасните копилиња Касиља и Видал и искрено му посакувам се најлошо и да пцојсат како песој на улица..посебно на Видал кој преочигледно беше дека намерно го промаши пеналот смрдениот..страм да му е