Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лабуди и Буртони нема смисла :notworthy:

akfQTFt.jpg

7p3M7wx.jpg

Фаќам Димитров-Милер двојка, Саутемптон-Вест Хем нерешено, ПСЖ 1-1 И 2-3 и го чекам Манчестер 1-1 и 2-3. Го фатив условот ама да влезеше и Манчестер ќе фатев 5500. Вака одвај 850 денаруи

Колку глуп пенал направија овие Барнли не се свесни.

Циганката Никулеску губи од питбулот после прв добиен сет. Опет иста прича. Да и ебам грдлата. Оној Ставроно уште па на аватар ја стаил :facepalm:

Циганката Никулеску губи од питбулот после прв добиен сет. Опет иста прича. Да и ебам грдлата. Оној Ставроно уште па на аватар ја стаил :facepalm:
У живо втор сет имав 7.5 плус гема... 6-0 со едвај 2-3 поена земени цел сет за никулеску, абе јас сум глуп на жени што фрлам пари, само за ебење се за ништо друго не ги бива....

У живо втор сет имав 7.5 плус гема... 6-0 со едвај 2-3 поена земени цел сет за никулеску, абе јас сум глуп на жени што фрлам пари, само за ебење се за ништо друго не ги бива....
Отвори ги мечовите на Николеску, последнава година секој 3 меч го добива првиот сет и го губи после мечот. Мислам дека во бетсити за таков тип на неа има над 7 квота. Одсега ќе ја бркам секој турнир, маму и ебам циганска.[DOUBLEPOST=1423774490][/DOUBLEPOST]Мaкaби зa прв пaт изгуби oд Албa :cuc:

Последно уредено:
10997151_1404112619892206_1984801525_n.jpg

10984695_1404112623225539_1806603581_n.jpg

10979446_1404112639892204_197804390_n.jpg

11004475_1404112649892203_1203929470_n.jpg

10961959_1404112663225535_667794836_n.jpg

10967674_10205386336233875_2009531852_n.jpg

Шта речи .. коју послуку порати................................. :popce:

Последно уредено:
Untitled1111.png

Од фиксните уште Нишикори.

Првиот систем, Баерн го фаќам, Барса е утре и овие трите мизерија.

Реал 1-0 и 2 пречки во прво, нормално не падна втор гол.
Статистика на Олимпијакос http://www.rezultati.com/utakmica/zB0ahNDj/#detalji . Нормално резултат после прво полувреме 0-0.
Статистика на Салзбург http://www.rezultati.com/utakmica/zB0ahNDj/#detalji , резултат 0-0, нормално после рутински ги решија.

Вториот систем, Севиља фатена, ПСЖ знаеме сите што се случи, Хартс 1-0 и играч повеќе имаа 20 минути, конечен 1-0.

Не,не дефинитивно не вреди да се игра..
Ова е една голема превара...
После ова со Рома дефинитивно е време за пензија,ебете си мајката таму,се да ви ебам....
Нема спорт,ова се е превара,посебно кај жабарите,ебете си матер,лопови едни скапани,јас здравјето ќе си го ебавам за вас,земи 2 илјади врати 4,земи 5 врати 7.........
Џабе е се,и следење ,и анализи и се...
Мрш таму,се е местено,се е упм заминато,за пуста пара и децата ќе си ги продадат не пак да наместат....
Нема спорт,се е превара тешка...
Ќе дојди некое баце со 20 денари ќе фати 500К,секоја чест,ни се замараат ни ништо,затоа и фаќаат,ние како ненормални,се тресиме,губиме нерви и пари и не можиме ебан коеф од 1.30 да фатиме...
Значи не е за кој е речено туку за кој е печено...
Ај у курац таму..после ова денес,да не можиш да победиш распадната екипа,која не знае кај тера,без пари,без спонзор,со еден клуп долгови,и оние кретените Рома вадат нерешено со екипа со која си ја поправаат гол разликата,дефинитивно е време да не се игра повеќе,џабе е се....
Да ви се помочам во тие чероки фризурите,кретени едни неинтелегентни,цела екипа кретени....ебете се таму,тие за титула ќе се бореле,мрш таму педери едни скапани....
Нека играат сите за второ место таму,и така една е екипата во таа мафијашка држава.....
Отсега понекогаш ќе играм,колку за занимација ако видам интересни утакмици,џабе нерви губи човек,ова е тешка превара...
Посебно играњето лоповски лиги како Италија,Франција итн...
Ајде таму сиктер,лопови едни скапани....
Ај вие шо местите,ама кои дудуци сме ние играчите шо играме арамиски екипи,секоја чест....:bravobe:

Последно уредено:
Во право е Томасино..све е фарса,све е местено...вчера за 3300 ја чекам Малага 1X и глупаците односно онај инвалидот Кико Касиља промашва пенал,односно не промаши му ја поклони на голманот 85-та минута на 0-1 резултат...и нормално Еспањол станаа семоќни и победија прв пат на гости после 5 месеци бидејќи веројатно знаеа дека јас ги имав пишано да не победат и намерно се измотивираа и игра како ненормални..притисокот на нив ми се крена 180..иако имаа натпревар 3 дена претходно..арно барем фати клетвата и го исколнав Гарсиа(нивниот најдобар играч) кој се повреди и се надевам дека од болнички кревет нема да стани да му ебам се понајмило..да умри таму да исцрка дај боже...

Денес си реков нема да ја играм Рома бидејќи италјанците се местачи но не одам со истата логика за Јувентус бидејќи мислев дека ќе ја претераат и таа да ја наместат...сум се лажел...Овие биле ѓубриња ,воопшто не му ја мислат за ништо туку важно да си ги пикнат парите вџеп и да изиграат како што ќе му кажат...еееееееееејј Чезена цела сезона 1000 гола примија,заедно со Парма гнијат на дното ама денес играа како невидени нинџи против Јувентус и правеа акции од фудбалските учебници..а Јувентус нормално курташак си играа и делуваа како да не му е гаље за натпреварот ,на 10 минути пред крај свират пенал за нив и Видал застана го промаши ЦЕЛ ГОЛ и воопшто не ни изреагира...ејјј двапати поред екипата што ја чекам да дај гол промашува пенал .како господ да му гледа во ливчето и намерно да ми го прави ова...

преку 100 евра ми избегаа за два дена заради гнасните копилиња Касиља и Видал и искрено му посакувам се најлошо и да пцојсат како песој на улица..посебно на Видал кој преочигледно беше дека намерно го промаши пеналот смрдениот..страм да му е

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Во право е Томасино..све е фарса,све е местено...вчера за 3300 ја чекам Малага 1X и глупаците односно онај инвалидот Кико Касиља промашва пенал,односно не промаши му ја поклони на голманот 85-та минута на 0-1 резултат...и нормално Еспањол станаа семоќни и победија прв пат на гости после 5 месеци бидејќи веројатно знаеа дека јас ги имав пишано да не победат и намерно се измотивираа и игра како ненормални..притисокот на нив ми се крена 180..иако имаа натпревар 3 дена претходно..арно барем фати клетвата и го исколнав Гарсиа(нивниот најдобар играч) кој се повреди и се надевам дека од болнички кревет нема да стани да му ебам се понајмило..да умри таму да исцрка дај боже...

Денес си реков нема да ја играм Рома бидејќи италјанците се местачи но не одам со истата логика за Јувентус бидејќи мислев дека ќе ја претераат и таа да ја наместат...сум се лажел...Овие биле ѓубриња ,воопшто не му ја мислат за ништо туку важно да си ги пикнат парите вџеп и да изиграат како што ќе му кажат...еееееееееејј Чезена цела сезона 1000 гола примија,заедно со Парма гнијат на дното ама денес играа како невидени нинџи против Јувентус и правеа акции од фудбалските учебници..а Јувентус нормално курташак си играа и делуваа како да не му е гаље за натпреварот ,на 10 минути пред крај свират пенал за нив и Видал застана го промаши ЦЕЛ ГОЛ и воопшто не ни изреагира...ејјј двапати поред екипата што ја чекам да дај гол промашува пенал .како господ да му гледа во ливчето и намерно да ми го прави ова...

преку 100 евра ми избегаа за два дена заради гнасните копилиња Касиља и Видал и искрено му посакувам се најлошо и да пцојсат како песој на улица..посебно на Видал кој преочигледно беше дека намерно го промаши пеналот смрдениот..страм да му е
dzoni Kasilla e golmanot na Espanjol a ne igracot so go ljufna penalot, dzabe go kolnis :D

Абе кладилницата ти е хоби од таму леб не вадиш, порано просек секој 2 ден бев добитен, сега 2 години немам фатено, се е местено, уште всоблекувална кога се поздавуваат се знај точниот резултет. Секоја 3та екипа во светот си има сега кладилница и тие се будали ќе играат против неа ? Кога можат да земат од 2 места пари не се будали....
Зато сега играње кладилница само на ситно по 20,30,50 до 100 денари како да си пиел едно кафе, иначе појќе пари фрлање жими топо, многу сакам да се откажам од ова лајно ама џабе, арно рекле старите "Пес од касапница се одучва?" еднаш да влезиш е доволно, после самото те влечи како магнет. Колку пати ќе поминам покрај кладилница и самата мисла ми оди ај бе да пробам можи ќе влези денес, ај денес аха ај утре, ај другиден и бегат парите. Пример нема фудбали ќе видам во додатокот ќе побарам некој кошарки, ракомети, тениси и пак ќе се напрај некој тикет....

1.05 кога ме падна беше капак на се и тоа се случи сега пред некое време, играја ЕХФ купот ракомет реванш Хамбург-Кристианштад, значи гостите се екипа од Шведска, првата утакмица заврши кај нив нерешено ама со многу голови преку 30 гола дадоја двете екипи ако добро се сеќавам 32:32 заврши и сега ги гледам реваншот се игра во Германија кај Хамбург и си викам ќе ги товарат овие ќе го јадат за првата шо изваја нерешено, си имав напраено тикет јас, ама ај реков ќе ја додам уште ова не дека ќе крени многу ама нека седи на тикетот 1.05.
И шо се случи утакмиците остнатите шо ги имав лаганица си влегоја и Хамбург-Кристианштад ми заврши 28:28 повторно нершено, двете утакмици X манаја, ама дека на првата утакмица Хамбург повеќе голови во гости имаше и си помина понатаму а јас останав со куро враце ! Најмногу ми е криво шо не отпаднаја а на полувреме среде Хамбург губеја со 4 разлика, ама на крај поминаја едвај.....

А за тоа со повеќе пари појќе да ме отепаш не клавам, па макар и 10000% била сигурна, макар сега што не си сигурен по патот кај шо одиш не пак во кладилница...
Последно се изгорив на квалификациите државите во група Босна-Кипар 1.25 :sramezliv: Си најдов 3 коефициент и ај реков ќе му клам 3000 денари за да дојди 9000 и овие простите одма заводија 1:0 така заврши првото, ама неизвесно беше шо е 1 гол ништо, почна второто Кипар му ја скри топката на Босна, какви акции, напади, како да очекував дека ќе ме турни и тоа се случи најпрвин 1:1 му напраја и при крајот му ја свртија 1:2 и од тогаш реков нека се бришат, појќе од 100 денари на ливче никако, а често знаев да распалам со 500, 1000 до 3000.

Најубо е никој во државата да не влегва во тие лајна, лајнени обложувалници и така да немат од кај да земат пари, односно тие се крлежи и цицат од народот кој се лажи да извади некоја банка плус.
Ама јас имам речено: САМО СИРОМАВ ЧОЕК ИГРА ВО КЛАДИЛНИЦА !!!! Кај имате видено некој богат да влегва да си го ебава умот во тие лајна ? Тие имат пари отпојќе и пак неќат да фрлат пари во оган...

Никако во такви работи, но се лажи чоекот, да немаат од кај да земат пари, па тогаш ќе видиш како се затворат кладилници ќе плачат Мијалковци, Панчевци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom