Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Уплаќам Атлетико GG и 8+ корни на мечот.
GG ја даде уште у првите 15 минути, и паднаа 6 корни у прво исто.
Почнува второ, гледам Габи добил црвен на полувреме. :facepalm:
Викам, ај ке си направам cash out, пошто штом Атлетико не може да притисне, нема да има многу корни.
Отварам bet365 и не ми дава можност да си ги подигнам парите.
Ај си викам, цело второ полувреме ке паднат 3 корни. Ке паднат КУР. 1 корна бе, за 45 минути пимплање. :facepalm::facepalm::facepalm:

Уплаќам Австралија плус корни, и 3 корни по ред, чисти, судијата ги свири како гол аут.:facepalm::facepalm::facepalm:
Паднав за 1 корна бе.

Брег на Слонова коска 3+ жолти, 70 фаули имаше на мечот, и само 3 жолти картони. Имаше преку 20 старта од зад грб.:facepalm::facepalm::facepalm:

Ке си купев S5ка со париве.

5376044c9f8c54775230a71b8a49a752.jpg

Ти ебем немци

Геј...педерска работа..20.5+ го играм..ја почиња четвртината со 20 поени и 1 слободно фрлање (што ќе испадне кобно на крај) и на 8 мин до крај праи крааааајно непотребен фаул, го седнуваат на клупа и не ни влага до крај на утакмица..кул (y)

Eve go muabetot snosen @ilz
tiketnba.jpg
истите и сингл ги имав, во wwin со 14.5 беше сулингер[DOUBLEPOST=1423144218][/DOUBLEPOST]P.S ne e padnato celosno ova, vratena dobivkata i 2 evra plus, ali dobro ke bese da izlezea tie 30tina evra :)

Последно уредено:
Eve go muabetot snosen @ilz
Прегледај го приврзокот 113634
истите и сингл ги имав, во wwin со 14.5 беше сулингер[DOUBLEPOST=1423144218][/DOUBLEPOST]P.S ne e padnato celosno ova, vratena dobivkata i 2 evra plus, ali dobro ke bese da izlezea tie 30tina evra :)
Четвртa четвртинa нa oкoлу 5мин дo крaј пaк гo седнa нa клупa (зa твoјa несреќa) и пoсле нa 2мин дo крaј пaк влезе вo игрa,кaкo штo рекoв тренерoт oдлучи зa oвoј тип,инaче oвoј Сулингер вo иднинa никoгaш - игрaње,земa мнoгу шутеви,aкo јa имaше нoрмaлнaтa минутaжa сигурнo ке префрлеше 20.

Четвртa четвртинa нa oкoлу 5мин дo крaј пaк гo седнa нa клупa (зa твoјa несреќa) и пoсле нa 2мин дo крaј пaк влезе вo игрa,кaкo штo рекoв тренерoт oдлучи зa oвoј тип,инaче oвoј Сулингер вo иднинa никoгaш - игрaње,земa мнoгу шутеви,aкo јa имaше нoрмaлнaтa минутaжa сигурнo ке префрлеше 20.
Сум го гледал неколку пати јас, затоа и го изиграв само ме еба со неговото каснење на тренинг и ископлексираниот тренер.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
За 100 евра ме заеба Дарцис со 4.5 хендикеп, едвај се спасив некако на Грањолерс кој мислам дека и самиот не знае како го доби мечот и пуштам да гледам Мофилс-Дарцис и гледам прв сет го освоил Дарцис 4-6, и во вториот губи со 3-1 со брејк, си викам ако задржи двата сервис гема во кои сервира и го загуби вториот сет со 6-3 во третиот ќе отвори со сервис и ќе ми треба да стигне до 3 гема, ама Марфи си ебал мамето, на 5-2 кога сервираше Дарцис за 5-3 изеде брејк и го загуби сетот со 6-2 и плус прв со сервис во третиот сет почна Монфилс, и така точно се поклопија коцките за да ме заебат за еден гем, прв на сервис Монфилс, направи еден брејк и сетот заврши 6-3, али пази во гемот во кој изеде брејк Дарцис го доби првиот поен и после на вториот поен сервираше и престана да игра, застана нешто се случи со екраните што се горе над теренот, и судијата му додели поен на Монфилс, и после тоа Дарцис направи дупла и мавна два километарски аути, во наредниот гем имаше брејк топка да го врати брејкот ама ништо, ама сепак најакото се случи во последниот гем на мечот, тие што го гледале ќе знаат за што зборувам, на 5-3 Монфилс сервира за 6-3, и ги добива првите 3 поени и 40-00 има 3 меч топки, и Дарцис не само што се врати на 40-40 туку и имаше брејк топка за 5-4 и таман да го фатам, се влезе во рамноправна размена на брејк топката и Монфилс мавна бекхенд винер на самата основна линија, потоа сервираше ас па сервис винер и мечот заврши. Значи после добиениот прв сет за Дарцис 6-4, Монфилс требаше да покрие 6.5 хендикеп во 2 сета, 100 меча да играат во 95 од нив гарантирам дека Монфилс нема да го стори тоа ама ете денес сите коцки се поклопија, па дури и Дарцис бараше медицински тајм аут во вториот сет, имаше проблеми со грбот и сервираше доста слабо во мечот, кловнот без проблем му ги враќаше сервисите

29emwpe.jpg

Сите фатени освен последната со најмал коефициент 1-0 до 91 минута веќе облекувам палто да одам за исплата за 1 минута примаат 2 гола и завршува 1-2

http://www.rezultati.com/utakmica/Y73Aa3P6/#detalji

Незнам што да кажам освен да изгурат сите, гром да ги удри, црнец да ги ебе 2 недели

http://www.rezultati.com/utakmica/QmoxK8un/#detalji

Ниеднаш не водеа во натпреварот!:tapp: 31 кош постигна еден играч од гостиве,10/10 слободни:lut:.23/26 слободни во цел натпревар,мамето црно да им го ебам.Цел тим американци :uzi:

А овие неписмениве Готинген само 6 коша од слободни.

Еден ебан пик н рол не знаеа да одбранат,немаа поима од дефанзивна ротација.:shok2:Какви просјаци,класични аматери. Овие па Хаген цел натпревар тоа го форсираа мамето.

Витезе не можеа втор гол да дадат, сега Сосиедад ќе си ја чекав за 5 илјади.

Да ти ебам и комар и се,па не е можно ова шо ми се случува...
Каков Џони бе,ниту легендата Џони не можи со мене...
Околу 30 ливчиња(по една утакмица) ми избегаа овие 3 недели...
Невозможни работи се случуваа,денес шлаг на тортата Сити...:popce:
Кој ми е крив кога сум кретен,кога се алчам за тие скапани 1.10 шо ќе ги добиеш на бонус во СЛ,да ти ебам и бонус и супер тип и зголемени коефициенти...
Се пишела бе таква екипа,кретенска екипа која губи водство од 2-0 на полувреме на домашен терен,од фаинг Барнли...
Ете ги и денес....
4 пати сезонава ми го пикаат дома,последна на ливче, со Стоук, со Барнли,дупла шанса со Арсенал пацерите кои не можат да тепаат со Лестер,и денес капак...
Море гонете се таму,да ви ебам арапските заморчиња да ви ги ебам.да ве ебат сите арапи да ве ебат,да ви се плукнам во екипата вошкарска...
Кога ќе ги видам оние дебелите Забалета,Компани на шо личат ми с еодмилува и фудбал и се,дебили едни скапани....
Уште Порто ќе си ја чекав за 4илјади,се да ви ебам...
Порто лигушите кои не знаеја пред 2 недели да дадат со време гол,па мораше да примат гол,па да се изгубат на терен,кретени едни скапани....
Да ги чекав денес последни немаше да тепаат,ќе примеа некој ќор гол на почеток и после ќе се повампиреше голманот на Мориененсе и ќе ме заебеа...
Абе како да ми гледаат шо играм на ливчето и за инает обратно ги вртат резултатите....:bravobe:

Абе како да ми гледаат шо играм на ливчето и за инает обратно ги вртат резултатите....:bravobe:

Тоа ми се случува мене со кошарките и ракометите,фудбалите ај барем некогаш(еднаш во 1000 пати) знат да влезат,ама овие двете претходни ѓубриња од спортој никако да погодам па ако сака 1.05 коефициент нека е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom