Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Како е лепо бити ГЛУП :facepalm: Одам да пуштам две утакмици одбојка. Италија мажи да победат со 10,5+ поени на хендикеп, и си тепаа со 11 поени разлика. САД жени160,5- поени и еве и таа си влегува. ЦАЦКО ме натера да ја допишам Швицарска 3+ и еве ме курна...:tapp: Мамето мамино да ти го ебам ЦАЦКОоо,педер си жими се:place::place::place::place::place:

Штом Барса ме еба,а водеа 6 разлика на 10 минути до крај дефинитивно е време да се откажам од ова :гомце:..
Немав стапнато в кладилница речиси цел месец,и денес си реков ај барем за ракометот да си ја пробам среќата и ете шо ми се случи..
Ќе ја чекав само Оклахома за 1800 денари,ја фаќам Крка која губеше 51-58 во 4/4,.на крај тепаа 65-61,и за џабе,да ме поебат овие кретените преплатени...
На друго ливче го чекам Гаске копукот за 900 денари,ќе изгуби како Грчка од пацерот Вердаско....:facepalm:
Не бе кога не оди не оди,дефинитивно е време да речам ДОСТА Е,МОИ ПАРИ НЕ ГЛЕДААТ ПОВЕЌЕ КЛАДИЛНИЦИТЕ,НЕМА ЛЕБ ОВДЕ(барем не од моја гледна точка),само кинење нерви ништо повеќе....
Мрш таму и комари и се....:mad:

Не ова со Барса што ми се деси мислам дека никад у живот ми се нема десено. Сезонава пет пати изиграв ракомет, четири пати икс ми заврши, не знам што се дешава најозбилно. И тоа едниот икс беше на Кил против некои умрени од Бундеслига, после 200 000 години кикснаа дома. :facepalm:
Ама утре за последен пат играм ракомет у животот, го ставам Кил па што сака нека е, а ако случајно ми заврши нерешено ќе се пријавам во некој центар за луѓе-мувлари.

Денеска од четири одбојки шо ги играв сите ми го курнаа :eek: :tapp: Одам со последните пари до Ерусалим, на ѕидот на плачот ќе оставам поплаки,овде веќе е малку. Бемти среќа магарешка :facepalm:

Каков малер ме затера викендов...
Вчера кошарката Валенсија-Барселона ја играм + да паднат над 156 коша, влезе минус над минусите ниту 120 коша не паднаја :facepalm: за 1200 ме падна...
Денес, од кога ја свртија Црна Гора ракометот си реков добитен ќе сум, ама ме падна Модена :cenzura: за 50 евра

Не е хумано овоа шо ми се издешава денеска ..

Тием +4,5 ..
Полска ракомет жени 1 , пад од 3.20 на 1.25. Последните 15 мин потоп.
Раонич 1 ... шо да кажам ..
Луксембург кошарка жени над 124,5 , последните 4 минути од 4/4, ниту едне кош не падна.

Погодете која ја имав плус гемови... Не можам да разберам некои работи најискрено. Играат двајца тешки сервери, Грот го држи рекордот по брзина на сервис на сите времиња, а Милер е исто ептен јак сервер. На 5-5 у втор сет Милер имаше 15-40 и предност, нормално Грот три аса погоди, а во следниот гем Грот ја искористи втората брејк шанса и притоа Милер не погоди ниеден прв сервис. Поголема мувла од мене немам видено у животот жими се ви кажувам.
deeeewwwww.png

Хантухова губе од бабетината Дате-Крум .. ебаве професионалните тенисерки ебаве...

Brazil X-1
Wade -19.5 (10)
Leonard +13.5 (20)
Parker - 18.5 (19)
ДО КОГА БЕ ПОЛА КОШ ДО КОГА???

Единствениот ли сум што мислев дека Англија конечно ќе заигра фудбал? (n)

Единствениот ли сум што мислев дека Англија конечно ќе заигра фудбал? (n)
Едно е да игра фудбал а сосем друго да си очекувал да ја победат Италија. Во секојѓслучај јас ќе ја играм Англија да го победи Уругвај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom