Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
ame6a8ur.jpg

Само еден натпревар ме зафркна, оној на кој судиите поништија два регуларни гола : (

Вчера ја имам Колумбија 2:0 точен , у 93-та 3:0 ... Денеска ја имам Швицарска 1:1 точен , 1:2 у 93-та..
Преска на едно ме ебе Чезена 0-2 гола, 90-та го примат за 2:1 ..
Неќна за 10.000 ме бута само еден жолт картон кај Холандија-Шпанија, играм 5+, паѓат само 4 ...

Шо курац се дешава?!?

Што фино ме ебна Бензема.

Франција х-1, проверувам 42 минута, 0:0, си викам, добро е. Светнува пенал.

Па на друго ја имав 1 и 0-2 гола, и тука ме бутна. Све да ви ебам!

SE ДА И ЕБАМ НА КОКОШКАТА(НЕ НЕА СТРАШНО ГРДА Е) ОД СПОРТ ЛАЈФ ШТО ОТИДЕ ДА СЕ МОЧА ЕДНА МИНУТА ПРЕД ДА ПОЧНЕ МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА.
Имав
Македонија дава повеќе од 29 гола 1,95
Аргентина и Франција 1-1&3+ 3,4 и 3,3
Сан Антонио хендикеп на крај 1,9
за 200 носеше 8300. Пу да ти ибам кокошката гнасна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Толку ме изнервира што не уплатив ништо, а овие трите останати имаа 20 коефициент

А бе Манарино бе све ти ебам бе биваше ли да изгубиш бе..

Нај лошото е е кога ќе фатиш Партизан 2ка 2.45 коефициент, Возниацки 2.45 коефициент и ќе ете падне некој сељак на 1.5...

А бе Манарино бе све ти ебам бе биваше ли да изгубиш бе..

Нај лошото е е кога ќе фатиш Партизан 2ка 2.45 коефициент, Возниацки 2.45 коефициент и ќе ете падне некој сељак на 1.5...

Да не ми го виде ливчето?

Партизан, Каролина, Шарди, Германија и покрај толкави коефициенти се одлучувам на крај да го додадам факинг Манирино кој губи од играч што нема тепано 27 години... најретардирана работа што сум ја направил во последно време.. ноу комент...

SE ДА И ЕБАМ НА КОКОШКАТА(НЕ НЕА СТРАШНО ГРДА Е) ОД СПОРТ ЛАЈФ ШТО ОТИДЕ ДА СЕ МОЧА ЕДНА МИНУТА ПРЕД ДА ПОЧНЕ МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА.
Имав
Македонија дава повеќе од 29 гола 1,95
Аргентина и Франција 1-1&3+ 3,4 и 3,3
Сан Антонио хендикеп на крај 1,9
за 200 носеше 8300. Пу да ти ибам кокошката гнасна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Толку ме изнервира што не уплатив ништо, а овие трите останати имаа 20 коефициент
Да се испцујам сам сега како што е редот. Го пишувам Томас Милер да даде точно 2 гола со 9 коефициент на 150 и ја грешам шифрата и ми уплаќа Томас Милер дава 3+ гола со 40 коефициент. И на една минута до 6 почнав да се расправам, ми вика дечко гледај, чекаат и други позади тебе и на цело молење стигна во 17:59:47 да ми поправи. Па зошто не ме грабна некој со се партали да ме фрли надвор од тие што чекаа. 14 000 отидоа за 2 дена, како од џеб да ми ги земале.
Среќа на едно ја фатив Германија дава 2 во прво, ама пак страшно е никакво чувството.

После ~2 месеци пауза влегов во кладилница и ете... уште на првата, со најмал коефициент паднав :(

Untitled.jpg
Едните дават гол 93та минута, другите губат од факинг Костарика :facepalm:

Untitled.jpg
Пепе слепец + чист недосуден пенал за Португалија :tapp:

Втор пат по ред французиве ме ебат на Х на полувреме, претходниот пат им свирнаа пенал у 43-та, сега ги демолираа Швајцариве, 2-2 3+ у прво полувреме искочи.

n9B2SHl.jpg

Закаснето лифче али боли нек сибе матерimg002.jpg

ezuty2am.jpg
asuvypy4.jpg
uploadfromtaptalk1403482187332.jpg
Блиску беше маме му ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom