Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бе Манарино бе све ти ебам бе биваше ли да изгубиш бе..
Нај лошото е е кога ќе фатиш Партизан 2ка 2.45 коефициент, Возниацки 2.45 коефициент и ќе ете падне некој сељак на 1.5...
Да се испцујам сам сега како што е редот. Го пишувам Томас Милер да даде точно 2 гола со 9 коефициент на 150 и ја грешам шифрата и ми уплаќа Томас Милер дава 3+ гола со 40 коефициент. И на една минута до 6 почнав да се расправам, ми вика дечко гледај, чекаат и други позади тебе и на цело молење стигна во 17:59:47 да ми поправи. Па зошто не ме грабна некој со се партали да ме фрли надвор од тие што чекаа. 14 000 отидоа за 2 дена, како од џеб да ми ги земале.SE ДА И ЕБАМ НА КОКОШКАТА(НЕ НЕА СТРАШНО ГРДА Е) ОД СПОРТ ЛАЈФ ШТО ОТИДЕ ДА СЕ МОЧА ЕДНА МИНУТА ПРЕД ДА ПОЧНЕ МАКЕДОНИЈА-ГРЦИЈА.
Имав
Македонија дава повеќе од 29 гола 1,95
Аргентина и Франција 1-1&3+ 3,4 и 3,3
Сан Антонио хендикеп на крај 1,9
за 200 носеше 8300. Пу да ти ибам кокошката гнасна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Толку ме изнервира што не уплатив ништо, а овие трите останати имаа 20 коефициент
После ~2 месеци пауза влегов во кладилница и ете... уште на првата, со најмал коефициент паднав![]()
na 30 denari si dobiten