Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бордо X го чекав .. таман рипнав на 1-1 у 92' радосен.. додека да земам пенкало да заокружам ...

Браво Монфилс зверу... три дупли на сервис за победа :гомце:

Играш утакмица 2+, и од 10-та минута останува 1-0.
Играш против екипа која прима по 2 гола на секој натпревар, и сега истата, со играч помалку дава 3 гола. ЕЈ, 3 ЕБАНИ ГОЛА СО ИГРАЧ ПОМАЛКУ.

Па има ли смисла ова е од претходните 2 дена, а и денес имам 2 со по една ама коа ќе се обележат ќе ги стаам.

up1.PNG up2.PNG up3.PNG up4.PNG

Така и ми треба, женски тенис кога играм.

Што фина серија погодив.

Вулверхемптон 9 последни меча, 25 гола. Ја ке ги уплатам на голови, нормално, 0-0.
Ротердам, 9 последни меча, 25 гола. Ја ке ги уплатам, со играч повеќе, не можат еден гол да дадат. Камо ли тим 1 да ја даде.

Џабе ги избегнав Евертон и Борусија.

Да уплатам дека ке се игра фудбал утре, ке се срушат сите стадиони.

Евертон мајката ваша да ви ја изнаебам..не знам што е ова не пишав 6 дена фудбал и денес пак првата ме паѓа..да му ебамс е најмило како е ова можно бе дали е ова можно кога јас ќе фатам когаааааааааааааа?

Нинкович бе гнасо.. Колку само пенали промашени на утакмици шо ги имам на тикет.. милијарда од нова година наваму...

Овакво нешто досега не ми се случило.Од толку Англиски 1 лига,2 лига,конференција јас место ГГ 3+ сум ги одбрал сите 6 парови кои изиграа (0-2) голови,така да ги барав немаше да ги погодам,се150314-1947.jpg обратно излегува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom