Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Хофенхајм само за добитен да бидам :tapp:

Кил икс ми заврши. У последните 20 години Кил има 2 кикса на домашен терен, јас тие 2 кикса ги погодив сезонава. Продолжувам да брилирам

1939530_10202646194149152_408829983_n.jpg

DSC_0022.jpg DSC_0025.jpg DSC_0024.jpg DSC_0025.jpg DSC_0022.jpg DSC_0024.jpg

Feyenord promasuvaat penal vo 70 minuta a Jovanka Radicevic vo posledni sekundi promasuva eden na eden so golmanot :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Последно уредено:
Добро бе Виган нормални сте или не ?
за 13 минути 5 гола паднаја ејјј па ова нигде се нема случено :cautious:
Местачи едни се да ви ебам по список ! За 3 минути примат 2 гола од умрените Јеовил кој се во зоната на испаѓање и 3 гола тие немат даено 100 години...
Па после то одма следната минута одма овие враќаат со 2 гола и пак Виган овди 3:2, за 2 минути 2 гола како ракомет да играја и шлагот на тортата се случи 95та минута каде примија гол и си заврши 3:3!
Па вие за прва лига се борите педери едни, на следното гостување да ви се испреврти авионот сите до еден да изгините педери едни, местачи, скапани, каква прва лига за вас, да скапите таму 2 лига 10 години да играте со Брајтон, Хадерсфилд, Блекпул :mad::mad::mad:

Бенфика, крв да серете сите.

Наполи све да ви ебам! Црнци да ви влезат во соблекувална да ве изебат да не можете да седнете после! ИДИОТИ !

sKBtzWp.png

Ова не е за плачење.... абе еднаш да ме посака среќава - аман кај иам грешено толку.

Тим 2 ја пишав Севиља бтњ....него ај викам посигурна е гг3+ ...

Салзбург :facepalm: шта речи ... со играч повеќе цела утакмица со милион шута на гол ... 1у2 Австрија-Швајцарија .. па добро не е сумљиво многу, така малку..

во една соба кварезма во друга цел тим на наполи и да ги бенгаат црнци од кенија и сиера леоне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom