Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Лоренци на тврда подлога со 1.15 никад у живот не би го ставил.

од 20+ натпревари денес на квалификации Индијан Велс само Лоренци го нема во понуда за обложување живо на бет365 и го губи првиот сетот од тотален анонимус M.Shabaz, coincidence, i don't think so[DOUBLEPOST=1394067212][/DOUBLEPOST]
Лоренци на тврда подлога со 1.15 никад у живот не би го ставил.

минус ми е игран и сега треба чудо да се деси за да испадне

Последно уредено:
од 20+ натпревари денес на квалификации Индијан Велс само Лоренци го нема во понуда за обложување живо на бет365 и го губи првиот сетот од тотален анонимус M.Shabaz, coincidence, i don't think so[DOUBLEPOST=1394067212][/DOUBLEPOST]

минус ми е игран и сега треба чудо да се деси за да испадне
Колку е граница? Ќе изгуби 2-0 иначе овој, неспособен е се глеа.

Германија класика..во пријалтеска утакмица ја играм 3+ против Чиле и 16 минута 1-0..и и така остана што е нормално кога јас ја чекам..а на пример да ја пишев 0 до два гола ќе завршеше 5-3

Германија вчера 1+ п 1+ в

Денес Кинг ......се да ти ебам по список - дај бе не мора увек за една да е ...

Па незнам ни јас колку пати оваа сезона Барселона ме има заебано.
Јаз'к да им е:mad:

Абе се сe, ама кога некој тенисер/ка ќе има мизерна реализација на брејк топките, е тоа најмногу ме нервира. Па како може претходните поени да си ги играл добро, да си ги освојувал, кога ќе дојде до брејк топка - никако брејк да направи.

Конкретно за денес, Макарова 5/15 33,3% на брејк топки, нејзината противничка Никулеску 6/10 60%. :tapp:

Untitled.jpg

http://www.rezultati.com/utakmica/Gtt3hSw4/#tijek-meca;3

no comment

И јас се придружувам на честитките за Јановичќшж а и Ивановиќ :mad:

А најлошото е што Полјаков на меч топката направи двојна сервис грешка :cuc:

А најлошото е што Полјаков на меч топката направи двојна сервис грешка :cuc:

Несомнено е поквалитетен играч од Фаља ама има проблеми во главата и треба да посети психијатар!!!

2.jpg 4.jpg да ви ебам гомнарите бенфика прво полувреме до 20 мин , 2-0 беше ,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom