Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ах, ах, малери. Најпрвин Берер губи после добиен прв сет со 6-1, сеа и Карено Буста +3,5 го играм, тој губи 6:3, 7:6. Па и тој Шарди сречко, на 5-5 Карено имаше 2 везани брејк топки и на двете мана сервис винери. Па и во тај-брејкот се отепа прв сервис пукање, а тој му беше 85% 34/39 поени освоени после прв сервис.

Не е само во пишувањето, ако немаш среќа во оваа спортската џабе ти е.

:facepalm:

Не е само во пишувањето, ако немаш среќа во оваа спортската џабе ти е.

:facepalm:

Стварно е џабе ако немаш срека пред неколку месеци ја чекав само Валеренга Т12+ 1-0 1ва минута и остана така после Нанси 2+ цела 2минута 1-0 и таа остана и којзнае колку пати вака ме дупеле утакмици ако немаш срека џабе е и пратење и знаење и све.

And here we go again ...

Армани Милано, кошарката. И тоа купот се игра во Милано, трета четвртина едно време имаа и 16 поени предност, за на крај да загубат.

Мизерија, неам нерви веќе. :facepalm:

Стерлинг и Стариџ, да ви ебам све по список што ви шета дома, и машко и женско.

А на тебе Вес Браун, да те ебам у мозокот скапан, се прави ли бе црвен картон во 4-та минута?
Дупла шанса ме паѓа.

Тија Сауптемптон, ако имаат некоја сестра поасална и ако го читаат постов нека ми ги пратат сестрите, и така спортска не даваат, барем сестрите да дадат (y)

Siti gomna skapani ejjj ama sum nervozen od tia skapanici,po greska mesto Real,Valekano go staiv i mi vode samo uste niv ke gi cekaav,ama....

Sent from my C2105 using Tapatalk

Со кое лице ги зимаат тие огромни плати ракометариве на псж не ми е јасно . Не само денес. Цела сезона победи на сила и во првенство и во европа. :гомце: на кубен

Хамбург 1x .. шо да кажам .. арно си знам не уплаќај.

претходната утакмица дома ја пишав херта да тепа она ми го начука , сеа у гости газе со хамбургер , е ај како да ги погодеш ,, да тепаше сити ке ми останеа реал и алкмар за 8000 :вонзем:

Значи каков малер ме бие тоа е чудо едно:mad:,какво тикетче си склопив денеска,и кај се фатив за тиа Унион Берлин бе.Се мисле дали нив и Кајзерслаутен,и нормално уве ги бирам погрешите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom