Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам дека нема потреба да се пишува за Реал, си знаат дечките.

Значи на сета мака и нервоза у моментов, правам reload na home page на FB како луд, а и тука на Кајгана, и гледам на ФБ ми стига покана за пријател од ЦВЕЌАРА АЛЕКС :tapp: Еј, мамицата у пичка, кај се нервирам ради неспособњациве, видете кој ме аднува, ќе се самозапалам :facepalm::facepalm:

Значи на сета мака и нервоза у моментов, правам reload na home page на FB како луд, а и тука на Кајгана, и гледам на ФБ ми стига покана за пријател од ЦВЕЌАРА АЛЕКС :tapp: Еј, мамицата у пичка, кај се нервирам ради неспособњациве, видете кој ме аднува, ќе се самозапалам :facepalm::facepalm:

Што е толку страшно тоа, не разбирам која е финтата?

Моментот коа ќе помислиш дека те аднала некоја пичка а уствари гледаш цвеќара :гик:

Што знаеш, може пичка стои зад тој профил ама срам и е директно да те додаде. Гледај позитивно на работите :icon_mrgr:

Што знаеш, може пичка стои зад тој профил ама срам и е директно да те додаде. Гледај позитивно на работите :icon_mrgr:

Не брат не стои пичка позади тоа, јас сум соголен до гола кожа ради Реал и Ливерпул, а ме аднуваат цвеќари. :D Ај да не спамаме, може сака некој да си поплаче, а верувам дека ги има многу, само од мака не напишале до сега. :icon_mrgr:

хаха , цвеќара пак и нее толку лошо.. замисли да те адне погребална служба Марјан-С :eek: (така се вика нашата локална)
Он- 5 минути ми стоеше маусот на Vidal to score and Juventus to Win @2.80 со 10 евра... но што прави глуперда како мене , се предомислува и игра Јуве 1у1 @2 врзана со Атлетико-Реал 3+ на бедни 1.40 ... Билбао можеше 3 само у прво да постигне .... но да не се луди...

Ја само искрено го жалам тој сообраќаецот денес што уплати во Куманово, во Златна Копачка.
Жими све.

Стојам у ред да си го подигнам ливчето од Сити GG4+ што го има во Добивка, и другарот дава ливче со 3 утакмици, и уште едно со 2.
Го прашува тој дечкото што работи таму, на едното имаш 4 коефициент, Реал ти е намален коефициент. За колку да го пуштам?
И овој вика, дњаудѕбуа иљади. Колку, го прашува вработениот пак? Ни ја не го чув првиот пат.
И овој вика, 103, и му кажува после со зборови, еден-нула-три.
Еј да ти ебам тоа суеверниот џандар, си мислам, 103 денари, кај ги најде тие 3.
На второто ливче, на дублот, му вика, овде имаш 2.88 коефициент. За колку?
Овој вика, 109. Веќе ми падна и смешно.
Му ги дава касиерот ливчињата, едно по едно, свртени наопаку, а џандаров вадење 2 купчиња пари по иљадарки.

Сфатив дека уплатил 212 000 денари и на едното ливче го има Реал, сигурно. За второто, не знам.

Некако, утеха ми е полицајчето, иако и мене ме сјеба Реал денес.

Ау се прегорел тој начисто, изгледа сакал да го праи Реал шампион, како и ние.

Ау се прегорел тој начисто, изгледа сакал да го праи Реал шампион, како и ние.
Е на овој сеа треба да му стигне покана од некоја цвеќара,а погрбалното нека му биде бес пари:D,каков лудак:tapp:.

Ја само искрено го жалам тој сообраќаецот денес што уплати во Куманово, во Златна Копачка.
Жими све.

Стојам у ред да си го подигнам ливчето од Сити GG4+ што го има во Добивка, и другарот дава ливче со 3 утакмици, и уште едно со 2.
Го прашува тој дечкото што работи таму, на едното имаш 4 коефициент, Реал ти е намален коефициент. За колку да го пуштам?
И овој вика, дњаудѕбуа иљади. Колку, го прашува вработениот пак? Ни ја не го чув првиот пат.
И овој вика, 103, и му кажува после со зборови, еден-нула-три.
Еј да ти ебам тоа суеверниот џандар, си мислам, 103 денари, кај ги најде тие 3.
На второто ливче, на дублот, му вика, овде имаш 2.88 коефициент. За колку?
Овој вика, 109. Веќе ми падна и смешно.
Му ги дава касиерот ливчињата, едно по едно, свртени наопаку, а џандаров вадење 2 купчиња пари по иљадарки.

Сфатив дека уплатил 212 000 денари и на едното ливче го има Реал, сигурно. За второто, не знам.

Некако, утеха ми е полицајчето, иако и мене ме сјеба Реал денес.

Јас би ти препорачал деновиве пешки да идеш низ Куманово :D

Џандар си е џандар бе. Ни луд не би ставил 100к на Реал на гости кај Билбао, а Билбао сеуште без пораз на домашен терен.

Којзнае и вие, може уплатил во нечие име, од каде кај полицаец толку пари за играње спортска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom