Поплаки

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.

Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.

Е тогаш ку.от ќе фатиш нешо

Take it easy. Не може Барса секој пат да победува.

Добро де, остајте си го човекот да се пожали, затоа е и темава. Јасно е дека не може Барса секогаш да победи, али ете он очекувал вчера да победат...

Атлетико за 4000 ме бувна :mad: А минатиот викенд Реал чекав 2 и Т2 ама 0-1 заврши и Роналдо празен гол промаши
Баксуз :ROFLMAO:

Ја имам Шпанија да води над 2.5 прво полувреме со Австрија . 12-12 стигнуваат 14-12 и 10 секунди за напад со играч повеќе . Статива.

Ок.

Шпанија се по список да ви ебам, не можеа со една минорна, мизерна и не знам уште каква Австрија да водат со повеќе од 2 на полувреме. Имаа 6 минути без гол, па само Македонија го може тоа бе. Ќе ве издува Франција во 1/2 5-6 разлика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 топки на рекет ги акна у аут... е тука не можам да се помирам...

Како да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....

Како да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....
Same here:( ,не да ми го еба денот од сабајле,цел ден не можам да се соземам,вријам од нервоза заради четникот,сега најде да заеби....
А супер вчера си мислев да си завршам со Билбао и да го искористам бонусот на Исланд,ама се уплашив си реков да не заебат Билбао,и еве ми,ама така и ми треба кога оставам тенис,за ебани 1.13 коеф......
Уште еднаш тенис НИКОГАШ,NEVER,NUNCA...:mad:

Џабе да пцујам .... куртони мадридски, милијарди намлатија со Еспањол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom