Поплаки

Ф

Фил Ајви

Гостин
Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.

B

Beck's

Гостин
Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.

Е тогаш ку.от ќе фатиш нешо

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
Take it easy. Не може Барса секој пат да победува.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.570
Добро де, остајте си го човекот да се пожали, затоа е и темава. Јасно е дека не може Барса секогаш да победи, али ете он очекувал вчера да победат...

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Атлетико за 4000 ме бувна :mad: А минатиот викенд Реал чекав 2 и Т2 ама 0-1 заврши и Роналдо празен гол промаши
Баксуз :ROFLMAO:

B

Blade Torch

Гостин
Ја имам Шпанија да води над 2.5 прво полувреме со Австрија . 12-12 стигнуваат 14-12 и 10 секунди за напад со играч повеќе . Статива.

Ок.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Шпанија се по список да ви ебам, не можеа со една минорна, мизерна и не знам уште каква Австрија да водат со повеќе од 2 на полувреме. Имаа 6 минути без гол, па само Македонија го може тоа бе. Ќе ве издува Франција во 1/2 5-6 разлика!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ноле да ја ебам женати во уста смрдлива... Да се повредиш да завршиш кариера вошкар....

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
2 топки на рекет ги акна у аут... е тука не можам да се помирам...
Како да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Како да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....
Same here:( ,не да ми го еба денот од сабајле,цел ден не можам да се соземам,вријам од нервоза заради четникот,сега најде да заеби....
А супер вчера си мислев да си завршам со Билбао и да го искористам бонусот на Исланд,ама се уплашив си реков да не заебат Билбао,и еве ми,ама така и ми треба кога оставам тенис,за ебани 1.13 коеф......
Уште еднаш тенис НИКОГАШ,NEVER,NUNCA...:mad:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Џабе да пцујам .... куртони мадридски, милијарди намлатија со Еспањол.

Kajgana Shop

На врв Bottom