Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.
Take it easy. Не може Барса секој пат да победува.Па добро бе каталонци до толку ли сте ретардирани да не можете еден скапан Леванте да тепате, а и на нив се да им ебам со тој смрдлив анти фудбал што се гураат сите позади како да нема утре да не станете од спиење мајката мила да ви се изнаебам, оној Санчез две чисти нема од фудбал се фатил да ја додава на Меси по секоја цена како слепец за стап нула голема па не е само брзина фудбал, ај добро ретардов на страна ама да се промаши гол од метар тоа ми е незамисливо, па добро намерно ли гаѓаше во него никогаш да не дадеш повеќе точен пас џуџенце ограничено, но најјак ми беше маестралниот и генијален ум што брка резултат со тотални анонимуси што вчера се родија, ах да можам да видам да се повреди Меси посериозно па да се борите со Виљареал и Билбао за влез во ЛШ.
+1Ја имам Шпанија да води над 2.5 прво полувреме со Австрија . 12-12 стигнуваат 14-12 и 10 секунди за напад со играч повеќе . Статива.
Ок.
Ноле да ја ебам женати во уста смрдлива... Да се повредиш да завршиш кариера вошкар....
Како да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....2 топки на рекет ги акна у аут... е тука не можам да се помирам...
Same hereКако да се предаде усташот на крај... а толку сигурно ги добиваше неговите сервиси се дотогаш... Ваври го стегаа и грчеви готов беше... незнам незнам 1.15 коеф врзани со Ли на Исланд Шпанија Данска на голема уплата, ми расипа денот , а шо убаво сончево е... не ми е јасно сеуште не ми се верува....